Tuesday, 22 January 2013

Atasi Lenguh dan Sakit Sendi dengan Advance Joint Health Tablet

Nak berkongsi laa sikit pasal testimoni AJHT ni..sejak tahu AJHT ni item promosi bulan Januari 2013, saya da berkira-kira nak hadiahkan ma & ayah kat kampung..kiranya niat laaa..nak bantu ma ayah yang dok sakit sendi..especially ayah, sakit sendi lengan (pergelangan tangan), kaki (pergelangan kaki ke?? heheh) dan lutut..memang tiga serangkai..maklum laa ayah ni suka berkebun. masih ingat lagi masa Dasuki kecik-kecik dulu, badan memang debab..tp ayah selalu ngadu x boleh dukung Dasuki lama2..tangan ayah lenguh & kebas..takut jatuh laa cucu laki dia tu..hehehe

So, awal Januari tempoh hari ayah datang sini, nak tengok cucu-cucu laki dia sambil hantar cucu kedua (my ank buah) ke kolej. Perjalanan dari kampung ke Shah Alam normally akan ambil masa 8jam..Sudah semestinya, segala urat sendi akan lenguh dan sakit badan. Memandangkan dah simpan stok AJHT ni khas utk dia dan ma, saya terus bagi dia consume laaa selepas dinner (masa nak tidur). Kali pertama sy tengok ayah tidur nyenyak tanpa sedar setelah melalui perjalanan jauh. Biasanya, dia akan bangun dan gelisah sepanjang malam sebab lenguh2 dan badan tidak selesa.

After 2 days consume the AJHT, masa tu saya tengah update blog ni dan jugak page ShakleeCious Vitaminz, tiba-tiba ayah bangun dari tidur. Selamba je dia cakap, "ayah rasa lenguh-lenguh dan sakit sendi ayah dah kurang"...alhamdulillah..akhirnya terbukti..Hanya AJHT yang boleh dipercayai untuk merawat masalah sendi ayah. Sebelum ni macam2 ubat yang dia amik..yang kat pasar malam pon die beli..heehe

Dan yang terbaru, selepas lima hari ayah consume AJHT tu, sy called kt kampung. Mak cakap ayah da xde mengadu sakit2 sendi or urat lagi. Dah x bangun malam lagi. Da tak minta orang pijak2 belakang or betis lagi.. alhamdulillah.. Ubat2 die yang dibeli kt mn2 tu pun die da letak tepi. Dia da selesa dengan AJHT + OSTEMATRIX..

Inilah sebahagian daripada TESTIMONI AJHT saya..Khas untuk ayah tersayang. Mak pon da consume sama. Maklumla promosi kan!!! Beli banyak2 then letak kt kampung sebagai makanan tambahan / vitamin untuk diorang.

Jom, kita layan pulak testimoni yang lain yang dah berpengalaman bersama AJHT:-

 



Semoga anda gembira dengan perkongsian ini dan sekiranya anda berminat untuk mendapatkan AJHT untuk yang tersayang??? boleh hubungi saya.

********************************************************
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID No : 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...