Wednesday, 6 March 2013

Ostematrix dan Siapa Yang Perlukannya

Semua dah tahu kan bulan ni BULAN PROMOSI OSTEMATRIX... sebelum ni da share yang ostematrix ni bukan sekadar kalsium kan??? so entry kali ni, yat nk share plak tentang siapa yang perlukan oste @ kalsium ni..

Disebabkan ostematrix ni adalah kalsium yang mana 1 biji ostematrix bersamaan dengan 1 gelas susu tinggi kalsium dan juga 80bj almond..chewwaaahhh almond tu..omputih plak i ni..bahasa malaysia nye badam laaa... macam yat ni, memang x suka minum susu.. walaupun dutch lady dalam kotak tu...mmg xdapat nk telan..hubby selalu paksa suruh minum..just habiskan yang dasuki punye je, tapi memang x boleh...huhuhu


 
So, da laa x bole minum susu..larat ke nk makan 80bj almond dalam satu hari semata2 nk cukupkan keperluan harian kalsium??? larat keeee???? ada yang pernah buat ke???? heheheheh

yat memang surrender laaa.... so, langkah bijak, amik je kalsium @ ostematrix ni... heheehhe

cukup keperluan harian..amik je 4bj sebelum tidur..insyaallah, bangun pagi esoknya akan rasa cergas..

da panjang plak membebel ni... meh laaaa sharing siapa yang perlukan oste ni...
  • Mereka yang x suka minum susu (macam yat ni..hehheh)
  • Mereka yang kurang mendapat zat yang membina tulang dan gigi dalam diet harian.
  • Mereka yang mengambil berat dan sayangkan tulang untuk jangka masa panjang.
  • Mereka yang mempunyai gaya hidup tidak sihat (perokok, suka minum minuman ringan, mengambila alkohol dll)
  • Remaja, wanita yang berumur 30 tahun ke atas dan warga tua.
  • Ibu hamil
  • Ibu menyusu
  • Mereka yang mempunyai masalah kesihatan berkaitan dengan darah.
  • Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
  • Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
  • Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
  • Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
  • Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.

Adakah anda tergolong dalam senarai di atas???? Sempena bulan PROMOSI OSTEMATRIX ni, apa kata dapatkan sekarang. Harga Jimat..Istimewa dari saya untuk anda..


Jangan sampai da teruk simptom2 kt ats tu 'menyerang' baru nk cari OSTE ni... habis bulan ni..harga BACK TO NORMAL PRICE..

Hubungi saya :-  

yat hayati
SHAKLEE Independent Distributor |ID: 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019 - 397 9157
Email yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...