Sunday, 4 August 2013

Advance Joint Health Tablet ~ Promosi Ogos '13

Assalaam semua....

Mencuri sedikit masa dihari Ahad ni..sebenarnya yat tengah kemas-kemas rumah...cuci baju & pinggan mangkuk..Esok dah nak bertolak balik kampung..beraya..hehehehe

Tentu semua dah tahu kan apa itempromosi bulan ni. yat da share kt FB sebenarnya, cuma terlambat sharing kt blog ni je. Promosi bulan ni ialah AJHT (Advance Joint Health Tablet). Awal tahun itu hari dah ada promosi tentang item ni. Disebabkan permintaan tinggi & kesan seawal 5 hari (berdasarkan claimed dari pihak Shaklee laaaa & testimoni yang mengamalkan AJHT ni), diadakan sekali lagi promosi. Nak tahu lebih lanjut, boleh laaa tengok entry terdahulu yat ye... Ada info dan juga testimoni sekali.. so, happy reading ye darling semua....

Apa lagi, jom laa belikan parents..hadiah hari raya gitu. ye laa kan, di musim perayaan ni byk kerja yang diorang buat yang melibatkan sendi-sendi dan urat-urat.. bakar lemang, rebus ketupat, cari kayu api (bagi yang masih buat persiapan secara konvensional...hehhehe)... sangat-sangat laa sesuai untuk di amalkan.
Sila abaikan "orang" tu..tu abang pos...


Bila tahu AJHT ni ada promosi, terus ramai yang SMS / PM nak order. katanya nak kasi hadiah raya pada parents. So, Jumaat lepas yat dah poskan kepada empunya badan masing-masing. yang selebihnya nak COD kt kampung nanti. 

Kalau anda yang nak order or nak COD apa2 item (selain AJHT), boleh contact yat ye... selagi belum balik kg, service COD is always available di kawasan Klang dan Shah Alam. After that, COD akan yat buat di Kuala Krai, Machang & Gua Musang (pada musim perayaan ni sahaja)..

*****************************************

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID No : 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...