Tuesday, 27 August 2013

Testimoni ~ Kecantikan Kulit Bersama Shaklee

Ramai yang suka bila ditegur kulit nampak cantik, flawless, glowing...hehehe..sape tak nak kan??? Kalau ada yang mengalami masalah kulit, boleh cuba merawat masalah tu dengan vitamin Shaklee yang dicadangkan untuk Kecantikan Kulit.

Yat sendiri pun mengamalkan set kecantikan kulit ni. Alhamdulillah, pergi kerja pun tak perlu make up tebal-tebal. hanya calitkan pelembab, sedikit blusher and lipstick,... then, i'm ready to work..hehee

x mo laa melalut panjang lebar. nak layankan testi pengguna tegar set kecantikan kulit ni.. Jom layan...


************************************************************

Testimoni # 1


"Hi Semuaaaaaa.....selamat petang..selalunya asek letak testi customer je kan..bila lg nk buat testi sendiri..haaa ni dia testi makk..

Tengok gambo kt sebelum tu mak makan vita C tp dari brand lain tp x jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan x siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah ckpla merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..

Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest sy minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee x saba2 nk kulit cantik okey...slps sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..then terus mkn Set D ( VITA C, VITA E, BCOMPLEX) utk dpt hasil yg lg POWER...Alhamdulillah....tak mau tukar yang lain dahhhhh.....Sekarang x perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dh k...just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh...."



Testimoni # 2


"Kulit semakin cerah n bekas jerawat semakin pudar dlm masa 1bln setengah dngan mengamal set d memang berpuas aty shaklee"


Testimoni # 3


"Salam, setelah sekian lama...sy dah bersedia nak share testimoni diri sendiri..ehem malu pun ada...
Pic before taken masa May 2012, baru start amik Set B..teruk sangat muka..merah dan bengkak2..jerawat on and off...bila period lagi la kuar mcm buh baja...
Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga..so saya maintain dengan Vit B Complex, Vit C, Vitalea, Alfalfa, ESP utk kulit. Supplement lain sy amik Omega dan Oste...pada saya Alfalfa yg paling banyak membantu sy dr segi jerawat dan alahan pada makanan laut...kebaikan lain, bab lawas jgn cakap la, ekzema pn settle.."

Testimoni # 4

 "Salam. saya nk share perubahan yg saya sendiri nampak pada wajah saya selepas mengamalkan shaklee vit b complek + vit c + vit e selama 12 hari.. Ada gak try guna masker vit c sekali.. Sebelum ni wajah saya nampak kusam + berminyak + parut jerawat batu.. Alhamdulillah sangat2 bersyukur dengan perubahan wajah saya, wpun parut jerawat masih ada, tp sekurang2nya wajah x kusam lagi dan agak berseri.. "
*********************************************************
Rasanya cukup laa dulu kot yat share testimoni kali ni. Masih lagi tak percaya?? Ni adalah pengakuan sebenar insan-insan hebat yang telah berSHAKLEE. Gambar adalah original. no potoshop okehhhhh...

Bagi anda yang masih ragu-ragu, apa kata cuba dulu untuk sebulan. Then rasai sendiri keberkesanannya. Kenapa yat kata mcm tu??? Sebab.......TAK KENAL MAKAN TAK CINTA kan???

Anda berminat untuk mencuba vitamin cantik ni, boleh hubungi yat ye... kalau tak nak pos bagi yang berada di Klang or Shah Alam, yat bole hantarkan. COD is avilable... harga?? Pasti laa berbaloi dan anda mesti tak percaya...malah tak menyesal tau.... hihihi

Yat Hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com
 

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...