Thursday, 15 August 2013

Testimoni Vitamin Slimming Shaklee ~ Saiz Makin Menurun

Assalam semua...

Apa khabar?? Sihat ke?? Entry pertama yat selepas raya. Cerita raya di kongsi kemudian ye..sebabnya teruja dengan testimoni kawan-kawan Shaklee yang berjaya capai target dengan vitamin Shaklee. Nak kongsi dulu kegembiraan tu.. Pasal kegembiraan raya, pasni kita share ye...sebab gambar raya pun masih berterabur lagi... ada kt handphone yat..ada ngn hubby sikit..tunggu ye...hehehhe

Kali ni nak kongsi tentang kejayaan salah seorang pengguna Shaklee yang berjaya 'menurunkan' saiz baju (rasanya kot..sebab die cuma cakap saiz je..tapi kalo tengok saiz yang dinyatakan, memang saiz baju laaa)..heheheh..

************************************************

"Assalamualaikum.. Nak cerita tentang kakak saya..

*xx berapa pandai bagi testimoni.. Mencuba sahaja!!

Kakak saya minum setin CINCH SHAKE ini.. Memandangkan bajet kurang so minum sesudu @ 2x sehari.. Alhamdulillah.. Dari size 46-48 turun raya baru ini boleh pakai size 42-44.. Then kena KONTROL MAKAN juga.."
******************************************************
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Untuk info dan order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...