Saturday, 31 August 2013

Testimoni Vitamin Slimming Shaklee ~ Shaklee Merubah Impian Menjadi Kenyataan

Hari jumaat penuh barakah..lagi-lagi kalau mendapat feedback positif daripada customer.. X-uni yat masa belajar degree dulu telah 2 bulan mengambil set untuk slimming secara "full set"..Dia ambil cinch, lecithin, alfafa, esp dan GLA.. Semalam siap nak repeat order lagi..

Bila tengok order die terus ckp "ko layak FREE MEMBERSHIP ni"...apa taknye, snggup repeat order byk2 bila badan makin susut. Bila ditanya "ko da ilang bpe kg?"

"ntah.. lps raya nie aku tak berani timbang. last before raya aku turun 6.5 kg..ukur perut kurang 3 inci.baju kurung lama aku boleh pakai dengan selesa.but lepas raya nie aku tak start minum cinch lagi.makan pil2 jew"

Alahaiiii... makan supplement je pon..sihat dapat...cantik pon dapat..Cuma gambar, die tak nak share dulu..once die da puas hati, in sha allah pasti gambar cun die menghiasi blog kesayangan yat ni...

Tapi, apa kata kita layan dulu testimoni bEST ni...kegembiraan mereka yang telah slim bersama shaklee..
 YOU CONSUME, YOU FEEL, YOU SHARE
***********************************************

Testimoni # 1

Kredit:- Musliana Mustafa

Shaklee merubah impian menjadi kenyataan......

Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah.......


Testimoni # 2

--Biar pic berbicara--

Testimoni # 3


 "Selepas 17 hari consume ESP, LECITHIN, HERBALAX & ALFAFA customer ni turun 5kg. Makan semua macam biasa, cuma kawal kalori intake je"


Testimoni # 3


Lechitin utk bakaw lemak + Alfalfa detox water retention melalui air kencing + Herblax buang lemak y da d pecah & d bakaw td melalui pembuangan air besar.

CINCH xamek sbb utk hi fiber ley ganti dgn oat (walaupon xsedap tp jimat)
Asal lapar minum air soya no sugar, makan tauhu,tempe dan kekacang. minum air at least 2liter. fokus pada perut.. xdak nk senam beriya (sbb pemalas) just bgn tdo dlm seminggu 3x wat sit up 30x jew. berat za pada 16.4.2012 ialah 65kg.. berat pada 15.10.2012 adalah 49kg dan menten hingga kini.. boley makan nasi lemak @ nasi beriyani badan xnaik.. tp seminggu sekali jew y hi sgt calory ni...
Lani makan herblax sama alfalfa sbb herblax utk sembelit (xsuka makan sayo) dan alfalfa utk lawas kencing n uci asid dlm badan n cuci msg y telah diambil (msg @ ajinomoto kn penyebab perut berlemak n sy obses perut y rata). ESP amek jugak sbb nk gebu n cerahkan kulit.. (dlu xamek ESP) --kredit: lovely faizah--

***************************************************
Setakat ini dulu sharing pasal insan-insan terpilih yang telah berjaya dalam misi masing-masing..ada yang nak slim..ada yang nak kulit cantik..ada yang nak nampak awet muda...dan, mereka telah berjaya dengan misi mereka...anda bila lagi??? Jom bersama kita sebarkan KEBERKESANAN SHAKLEE kepada dunia...

Bagi anda yang masih ragu-ragu, apa kata cuba dulu... Then rasai sendiri keberkesanannya. Kenapa yat kata mcm tu??? Sebab.......TAK KENAL MAKAN TAK CINTA kan???

Anda berminat untuk mencuba vitamin cantik ni, boleh hubungi yat ye... kalau tak nak pos bagi yang berada di Klang or Shah Alam, yat bole hantarkan. COD is avilable... harga?? Pasti laa berbaloi dan anda mesti tak percaya...malah tak menyesal tau.... hihihi

Yat Hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com
 

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...