Friday, 6 September 2013

CoQHealth™ Plus ~ Item Promosi September 2013

Adakah anda rasa jantung anda benar benar sihat?....Berhati hati ya kerana penyakt jantung adalah 'silent killer' tanpa simptom2 yang jelas dan nyata..... Jadi pastikan anda berikan yang terbaik untuk jantung anda dan jantung orang yang anda sayang.. Jadi, hari ni yat nak berkongsi dengan anda semua, produk terbaru dari Shaklee..

Produk terbaru tapi dah launch bulan June lepas..Masa National Conference itu hari lagi..tapi entry baru nak buat hari ni..heheheh...ampunnnn ye..sibuk dok cerita pasal produk sediaada..tapi sempena promosi bulan ni, yat nk cerita laaa kehebatan CoQHealth Plus ni...
Awassss yeee abang-abang semua.... ini bagus jugak untuk anda..sangat2 bagus...heheheeh




Apa itu CoQHealth Plus ni??

CoQHealth Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran proprietari bagi Co Enzim Q10 , Vitamin E serta ekstrak teh hijau. Setiap botol mengandungi 30 kapsul lembut CoQ Health Plus.

Bahan utama dalam supplemen ini ialah Co Enzim Q10 . Co Enzim Q10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Ianya paling banyak pada organ yang melaksanakan tugasan berat seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.

Mungkin ramai masih tak tahu apa fungsi Co Enzim Q10 ni kan?

Di antara fungsi Co Enzim Q10 :

- menghasilkan tenaga dalam setiap sel tubuh terutamanya sel otot jantung
- bertindak sebagai antioksida ( melindungi arteri daripada pengoksidaan low-density lipoproteins(LDL) )
- membantu menggalakkan fungsi kesihatan bagi saluran darah termasuk yang menyalurkan darah ke jantung

Co Enzim Q10 juga boleh didapati melalui makanan kita seharian, seperti didalam daging lembu, ayam, brokoli, bunga kobis, kekacang, bayam dan soya. Namun akibat faktor usia kita yang semakin hari semakin tua, pengambilan supplemen Co Enzim Q10 amat disyorkan setara dengan kandungan Co Enzim Q10 dalam badan yang semakin merosot.

Antara salah satu kebaikkan Coenzyme Q10 (CoQ10) ini adalah menangani serangan jantung yang merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia. Pesakit didapati mempunyai rendah CoQ10 di dalam sel-sel otot jantung yang membawa kepada kegagalan jantung untuk berfungsi. Hasil kajian double-blind menunjukkan dengan mengamalkan CoQ10 dapat mengurangkan gejala-gejala masalah kegagalan jantung seperti sesak nafas, sukar tidur, dan bengkak. Jadi CoQ10 adalah penyelesaian untuk meningkatkan pengeluaran tenaga di dalam otot jantung, juga meningkatkan kekuatan jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan.

Manfaat lain Co Enzim Q10 :

  1. kesihatan kardiovaskular
  2. menangani penuaan
  3. menangani tekanan darah tinggi
  4. menangani keletihan
  5. kesihatan ginjal
  6. migrain
  7. kesihatan saraf & otak
  8. terapi Statin
  9. menangani masalah kekurangan Co Enzim Q10 secara genetik
  10. kesuburan lelaki
  11. kesihatan pergigian

Shaklee's Difference ??

Keistimewaan Supplemen CoQ Health Plus Shaklee ialah ianya :
  • mengandungi campuran Co Enzim Q10 , Vitamin E dan Ekstrak Teh Hijau. Campuran ini meningkatkan lagi keberkesanannya dalam mengoksidakan kolesterol LDL.
  • ianya semulajadi dan tiada bahan sintetik.

Cara Pengambilan :

Diambil selepas makan terutamanya makanan yang mengandungi lemak dan minyak. 
(kredit: SINI
***********************************************

Anda berminat untuk mencuba vitamin ni, boleh hubungi yat ye... kalau tak nak pos bagi yang berada di Klang or Shah Alam, yat bole hantarkan. COD is avilable... harga?? Pasti laa berbaloi dan anda mesti tak percaya...malah tak menyesal tau.... hihihi


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...