Sunday, 29 September 2013

Fenomena or Tsunami Shaklee ni????

Assalam semua... :-)

Semalam hari minggu terakhir di minggu closing.. Hari minggu yang bizy bagi yat sebagai SID..dan mungkin orang lain juga kot... Hari ni laa nk buat mcm-mcm untuk grup Shaklee yang tengah berkembang.. Kalau nak tunggu sehingga hari terakhir bulan Sept ni pun boleh, tapi may be lagi havoc laa kot kt HO tu... Leader2 hebat pasti ada yang berkampung di HO tu...hehehe
 
Tengok perkembangan anak-anak Shaklee yang semakin semangat melebarkan sayap.. Hilang 'sakit berpantang' masa nak built grup dulu..and, yat seronok sebenarnya dengan anak-anak Shaklee semua..

Bertambah besar semangat yat bila tengok diorang semangat..lagi-lagi sekarang ni tsunami Shaklee telah melanda..tsunami ke??? ahhh, xkisah laa kan? heheheh..ada yang kata tsunami..ada yang kata fenomena Shaklee... memang giler hebat..serius yat cakap....

Tahun 2012. masa tu yat baru je serius biz Shaklee...xde laa sampai mcm hari ni...tapi, hari ni 4jam menunggu untuk no giliran...hebat kan?? Maksudnye, ramaiiiiiiiiiiiii sangat dah sekarang ni yang sedar akan kepentingan supplement dan ramai jugak yang dah sedar, bis bersama Shaklee ni mudah sebenarnya..bila tengok setiap sorang yang bawak 'berplastik-plastik' barang Shaklee, ternganga mulut den... kalau macam ni laa gayanya, no wonder laa ada je item Shaklee ni yang stoknye hbis cepat... macam Vit C Sustained Released & Herbalax tu...da lama da OOS kan??? tapi demand tetap ada... :-)

tu point yang yat nak cerita sebenarnya.."orang hebat akan mencuri peluang hebat ni"... bagi yat, orang yang buat biz ni adalah orang yang hebat... hebat membuat pilihan yang tepat..pasangan yang hebat pun ramai..momy and dady hebat pun ada...semua grab peluang yang Shaklee da bagi ni...
 
Betapa ramainya di HO..ank-anak pun enjoy ngn parents kt cni...


  Masa ni da almost 7pm...masih ramai lagi menanti giliran...
 
 
Sempat laa snap pic ni tadi..tapi xnak laa post byk2...hehehe..both pic ni pon da tahu mcmn sesaknya di HO setiap kali menjelang closing date... lagi2 hujung bulan mcm ni kan?? makin ramai ngn nak kan vits Shaklee ni...ye laaa affordable kn??? :-)

Jadi, anda yang kat luar sana yang masih tercari-cari Biz Part time yang x sibuk dan xde tekanan...yang boleh buat dengan enjoy...pilih laa Shaklee.. Kenapa???? SINI yat terangkan kenapa perlu pilih Shaklee..

Kalau anda seorang ibu..seorang suri rumah..atau seorang mom yang berkerjaya... anda masih boleh menjana pendapatan bersama Shaklee..PART TIME pun ok...Sebabnya.... ianya MUDAH dan SIMPLE..
  • Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop / PC sahaja!
  • Memberikan masa kerja yang fleksibel
  • Tidak perlu menyimpan stok banyak-banyak
  • Siapa yang berusaha lebih dia yang akan berjaya
  • Produk yang telah lama ada based..Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!
  • Jaringan Jutawan memberikan support dan guideline kepada ahli-ahlinya

"waaaa...senang rupanya... nak laaa join jugak".. Bagi anda yang da buat pilihan hebat ni, nak bersama Keluarga JUTAWAN Shaklee ni senang je...Caranya:-
  • Hubungi yat untuk menyertai keluarga Shaklee Jutawan di bawah naungan Secret Group yat.
  • yat akan uruskan proses pendaftaran dengan mengisi borang keahlian anda.
  • Bayaran yuran keahlian sebanyak RM65 (Sila tambah RM10 ke Semenanjung @ RM20 ke Sabah dan Sarawak untuk kos pengeposan memberkit). Percuma kos pengeposan jika anda daftar terus di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan id saya iaitu 866665
  • Atau pun membeli produk Shaklee bernilai RM660 ke atas @ 200 point dan anda mendapat keahlian secara percuma 
Now..da jelas kan??? Its simple and easy...so, jangan tunggu lama-lama lagi tau..Segera bertindak dan hubungi laa yat untuk pertanyaan lanjut on how to start ur 1st step dan juga kalo nak placed order pon bolehhhh...hehehehe
 
Jangan lupa tau.......

Untuk order dan details:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...