Sunday, 15 September 2013

Testimoni Vitamin Slimming Shaklee ~ Daripada 80kg kepada 52kg

Hai semua...

First, yat nak ucapkan Selamat Hari Malaysia... hehehe.. Public holiday xde ape pun nak baut..nk g jalan-jalan pun tak boleh sebab kesihatan cinta hati yang tak mengizinkan. So, the best way nak habiskan masa terluang adalah update blog kesayangan yat ni laaaa...

Malam ni nak share tentang berita gembira pengguna Shaklee ni. Beliau mengamalkan secara konsisten Vitamin yang dicadangkan untuk slim.. Kalau ikutkan program Shaklee, set untuk pelansingan adalah Set Shape Up Programme.. Bagi yang sedang mencari-cari supplements untuk pelansingan, sila laa mencuba vits Shaklee ini. Selain ianyan semulajadi, ianya juga selamat dan mesra alam...hehehhe
yat tak mo bebel panjang lebar sebenarnya.. Jom layannnzzzzz laa koleksi baru testimoni insan-insan yang lansing bersama Shaklee ni...


*****************************************

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE: Yes! berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee!!

"Mengimbau kembali masa lalu,zaman bujang,bestnya kalo dapat cutting cam dulu.Dulu Na takdelah slim sgt pun,tapi oklah berat badan sesuai dengan ketinggian.Memandang zaman bujang dulu Na aktif bersukan so badan tu xdelah gemuk sangat.

Nak dijadikan cerita, Sebelum ni aku tak terfikir langsung nak berSHAKLEE ni.Tengok bff Na yang lepas bersalin consume set berpantang shaklee, Na pun mengoogle cari orang yang jual shaklee dekat2 area damansara.Bukan nak beli set kurus pun,niat Na nak tambah duit poket..hihihihhihi..

Aku start join akhir Jan' 12 .Now dah hampir 9 bulan Na join Shaklee..Masa bulan pertama Na join Shaklee, Na pun startlah mempromot set kurus shaklee.Na dah promot2 kat orang,takkan Na taknak cuba kan??so Na mula mengambil Lecithin Shaklee+Afalfa dulu selang seminggu Na tambah omega,kemudian tambah ESP plak....Dlm masa 4bulan, inilah hasilnya..!!

Now dah 3bulan consume Set Kurus Shaklee,untuk mempercepatkan pembakaran lemak konsisten consume Omegaguard shaklee,ni baru seminggu tambah Cinch Shake..see dah dapat shape balik..

Na tak pernah give up! Tak pernah give up wlpn kadang-kadang nafsu makan menjadi-jadi. Na tak salahkan supplemen yang Na makan jika selera makan Na bertambah. Na sabar, Na kontrol selera Na! Na tahu ini adalah supplemen a.k.a makanan tambahan,kalau Na tak kurus pun ,Na tahu supplemen shaklee ni bagi Na tahap kesihatan yang optimum..Sekian.."
80kg »» 52kg

Kredit: Mariana Mahathir



*********************************

Actually ada typo kat testimonia beliau. Yang sebetulnya die amalkan adalah sejak Januari 2013... n now da sembilan bulan laa die amalkan vitamin untuk slim ni.

Untuk konsltasi dan juga details pasal vits ni, jangan segan-segan nak SMS or Whats App yat ye. In Sha Allah, bagi yang di kawasan Pelabuhan Klang, Klang, Shah Alam dan Saujana Putra anda boleh dapatkan vits ni secara 'Cash On Delivery' (COD). Tapi bagi anda yang lokasinya berjauhan dengan yat, jangna bimbang yeee... Pengeposan akan dilakukan dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran dan in sha allah akan sampai pada anda dalam tempoh 2-3 hari waktu bekerja.

Okehhh!!!! So, jangan risau yeee...Pos Malaysia kan ada..penghantaran seluruh Malaysia kan???hehehe... 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...