Sunday, 13 October 2013

Perbezaan Shaklee: Skincare Set dengan Jenama Lain

Seperti yang korang semua tahu kn, yat memang pengguna tegar Set Skin Care Shaklee ni...yat pilih Set Nutruwhite setakat ni...but adik yat pilih Set Enfusselle...belum try lg pun die tu...die pilih untuk hantaran kawen..sbb tgk keberkesanan Nutriwhite ni kat yat...

Nak tahu x kenapa yat bertukar angin pada Set Nutriwhite Shaklee..sebab perbezaan die laaa....sebelum ni yat guna set Olay... kedua2 brand ni ok je ngn yat tp yat lagi suka yang Shaklee ni... hehe

Meh yat share ngn korang, why yat pilih Shaklee Skincare ni...


1. Kerana kesemulajadian produk ni..

♡ berasaskan nutrient

♡ terbukti secara klinikal

♡ 7 paten

♡ di uji oleh Pakar Dermatologi

♡ Sentiasa tidak menimbulkan alahan

♡ pH seimbang

♡ tidak diuji pada binatang


2. Kalau nk tahu juga, ianya dirumuskan tanpa:

♥ paraben

♥ natrium lauril sulfat atau natrium

♥ propilena glikol

♥ penghasilan daripada haiwan atau produk sampingan daripada haiwan

♥ minyak mineral atau petrolatum

♥ pewarna atau FD&C

♥ Ftalat

♥ 1,4-dioksina

***********************************************

Haaa....tu laaa die why yat pilih Shaklee ni... ce korang check ingredients set skincare korang tu.... ada x mcm shaklee ni?? Ada paraben x!?

Lagi 1, Set Skincare ni sgt2 menjimatkan RM korang tau...sebabnya, kalo mcm yat guna pencuci muka Nutriwhite tu...bole tahan 10bulan...bukan pkai sorang2 tau...pkai bdua ngn hubby...

Kesan yang yat nampak selepas da 1 tiub pencuci muka hbs dlm masa 10bulan tu...yat rasa kulit muka yat lagi lembut dan licin...tona muka pun lg sekata... hehe

Anda berminat ngn Set Skincare semulajadi ni!? Boleh hubungi yat ye....

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com





No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...