Wednesday, 16 October 2013

Terima Kasih Shaklee

haaaa...bersua lagi..yat paling eksaited bila ada yang share keberkesanan Shaklee terhadap kecantikan kulit diorang... bukan apa, sebab yat sendiri da rasa..then bila ada yang share jugak, maksudnya perkongsian tentang Shaklee ni da makin menjadi-jadi...

Fenomena laa katakan..ye x???hehehehe.... xmo bebel2 lagi..meh layan apa kata Ain ni pasal transformasi die dengan Shaklee ni...

TAPIIIIII...ingat ye..ini bukan dalm sehari dua ok..ini makan bulan lamanya... kalo consume setakar 2,3x tapi nak hasil yang superb mcm ni..just forget it.. lagi-lagi kalo tak konsisten..memang laa xde hasil yang mcm ni...INGAT tu tau....

Nak hasil yang SUPERB...yang CUN mcm ni..kena sabar dan rajin dan DISIPLIN ye.. :-)

*************************************************************



iolls nak share testi diri sendiri

3bulan pertama ESP + Vit E. Bulan ke4 + GLA + ALFALFA

gambar kiri atas sebelum consume shaklee, gambar kanan atas selepas sebulan, gambar tudung hijau selepas 3bulan, dan gambar tudung purple pulak after 7bulan

cuba tgk gambar kiri atas tu tgk ! dah bawah cahaya lampu KLIA ok !!! tapi ??? muka tetap kusam, gelap, tangan pon gelap ok ! IRENG ! cuba tgk pulak gambar tudung purple tu, muka putih, tangan putih ! sekata ! gambar tudung purple g open house after balik keje, dlm pukul 6pm uolls !!!! see 6pm ok 6pm !

alhamdulillah, supplement shaklee sgt2 membantu saya, niat sebenar consume shaklee utk hilangkan jerawat & parut jerawat je, tapi tak sangka sangat2 hasilnya bukan setakat jerawat, tapi kulit jadi licin+gebu+halus+sgt2 moist ! niat nak hilangkan parut je, taknak putih pon uolls ! tapi terkejut pulak boleh putih gebu dari dulu. kalau dulu hitam manis yg amat2, malu sangat2 dgn org sekeliling, tapi sekarang dah tak malu dah

bukan kulit muka je uolls ! satu badan ok ! satu badan ! mmg terkejut habis ! sekarang ni tak berlosyen satu badan pon takpe. kalau dulu, asyik la nak berlosyen. sikit2 nak sapu losyen, lagi2 duk dalam aircond, kering yg amat !

uiiii lg 1 nak bgtau ni, dulu nak outstation malas gila, bkn apa, sayang kulit, taknak kulit kena aircond, nanti kering la, mengelupas la, sekarang ni dah tak kisah dah, nak outstation berminggu2 pon takpe la haiiiii, iolls dah tak kisah

mula2 mmg langsung tak perasan perubahan pd diri sendiri, tapi kawan kat ofis tegur, eh muka ain dah bersih la, siap tgk dkt2 kata kau ! kemain ! sampai merah2 muka malu kena tegur, malu org tgk dkt2 muka kita ! auchhhhhhh ! eh kawan kat ofis tu yg tegur tu pulak orang yg tak pernah2 puji iolls ok. mau tak merah muka iolls bila org dtg dekat2 tgk muka kita kan

alhamdulillah ! syukur alhamdulillah ! shaklee mmg byk membantu. tak sangka dgn bajet yang sikit, tapi hasilnya ? sgt2 SUPERB !
---kredit : NurulAin MdSaid--- 
Salah satu sebab kenapa yat suka share tentang ESP dan VIT E ni adalah sebab mcm ni laaa....gojessss n superb...kalo anda nak tahu, yat sekarang ni pun masih amakan ESP setiap pagi dan VIT E sebiji sebelum tidur malam..

GLA plak yat aik selepas heavy meal..x kisah laa dinner or lunch..janji selepas makan berat... ada lagi 1 rahsia tau...kawan Shaklee yat ada ckp, GLA ni mampu kempiskan perut kite (ladies) yang buncit ni...hihihihi...yat belum rasa lagi laa tp kalo tang kulit moist n lembut tu, YEZZZZZ yat da rasa kini...sgt2 best bila rasa kulit di pagi hari..kih kih... ALFAFA???? ni yat mkn jugak..telan selepas breakfast..bersama-sama lecithin or omega...

Banyak x yat amik??? x laaa..sikit je..sebab bukan yat amik at 1 time..jarak kan masa laa..heheeh 

Untuk order dan details:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...