Wednesday, 9 October 2013

Testimoni Set Skin Care ~ Lebih Gebu dengan Nutriwhite

What a bizy day... Semalam meeting..hari ni discussion with lawyer..1st time kena sepina.. but bukan pasal personel..tapi sepina untuk jabatan.. shock laa juga ni..hehehe

Hopefully, the PUU akan memberi kerjasama yang baik.. sama mcm the 1st lawyer dulu.. tapi yat x mo stress dengan sepina ni..nt cepat tua..cepat kedut-kedut...heheheh

Sebelum ni yat ada share tentang set skin care Shaklee kan??? So, hari ni nk share testimoni pula.. yang masih x tahu pasal set skincare Shaklee ni, meh laaa baca apa kata pengguna yang da berpuas hati ni..then pas ni, mesti laa lebih konfiden kan nak pakai set ni....samada Set Nutriwhite or Set Enfusselle.....
"Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite.

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII's Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)

Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana?"
--kredit: Pn Maria


***********************************************
Ingin dapatkan set ni??? Boleh hubungi yat untuk order or bertanyakan detail ye...

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...