Thursday, 7 November 2013

His First Time...

Sambil menempel dengan dasuki hafiy ni, mama curi peluang laaa sikit hapdate aktiviti hujung minggu 2 minggu lepas dgn die.. masa tu aktiviti mama kebizian melampau dgn permintaan vit c sustained release.

This weekend, kami bw sikecik ni naik train..xde g mn pun..g klcc je pun..haha... plak tu x jauh pun...naik dari stesen kg baru ke klcc...jauh x?? Hahaha

Sebabnye, mula2 gerak dr rumah ke klcc dgn en.brown..smpai klcc, no parking laaa plak...nk ckp da lama xpegi laa kn, smpaikn parking lot kt masjid tu dah xde pun kitorg xtahu...hik hik..

So, we decided tuk naik train from kg baru laaa...haha..actually, this is not really his 1st time....kiranya yg ptama kali naik ketika umo dasuki mcm ni...da besar..da bole rs pengalaman...1st time yg sbenar2nye ms die kecik sgt...dlm stroller lg...ms tu die xtahu pe2 pun...hehe..

1st word..,"ooo mama, tajunye (lajunye)"...hehe...jakun sbb mama papa jarang bawa naik komuter ni kan...ni pun sbb nk die rs mcmn heaven nye naik train...sbb selalu tgk train lalu blkg ofis mama...hehe

Tapi die mudah sesuaikn diri...xde laaa nk blari2 or berdiri tgk luar.. die duduk je laa kt seat tu..btempel ngn papa.. (lgpun mn ada suasana luar, sume bwh tanah kn? Kih kih kih)

So, layan laa a few pic dasuki naik train dr kg baru ke klcc, n mandi manda kt taman klcc.. xdapat pegi byk tempat due to kekangan masa..hehe...

20131020_193001.jpg 
Ni bila die da tahu boleh nampak lampu2...sbenarnye, ni kitorang g next station..x turun kt kg baru..saje je nk bawa Dasuki jalan jauh sikit.. :-)

20131020_193055.jpg 
Ni plak ntah kali kebarap dok pusing2 turun naik train..sebab bujang kecik tu lom puas lagi naik train.. (^__*)

20131020_192153.jpg 
Behave kan die??? hahahah
 
20131020_191556.jpg 
bergaya sakan kat lorong pejalan kaki tu..

20131020_191646.jpg 
pantang nampak ball,...suke kemain boleh bergambar ngn ball tu.. :-)


20131020_182524.jpg 
Seronok main air..

20131020_182632.jpg
cwiming katanya..

Ni laa aktiviti yat di hujung minggu... bukan selalu bw Dasuki outing jauh2... tapi akan cuba curi masa untuk bersama die..

Priceless momen... :-)

W.A.H.M to be....
yatt 
your.shaklee.independent.distributor

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...