Saturday, 2 November 2013

Kenali Vivix Shaklee Si Tonik Ajaib


Bulan ni terkejut sikit promonye..sebabnye ku mengharapkan lain itemnye...hehehe tapi yang promonye VIVIX lagi... tapi best jugak laa kan..sebab ni orang panggil "tonik ajaib".. highly recommended untuk yang mempunyai masalah kesihatan yang ktitikal.

Apakah itu Vivix?

Vivix ialah sejenis minuman campuran botani, merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol dan resvatrol.
Untuk permulaan, jom kita berkenalan laa dulu dengan Vivix ni. Soalan-soalan yang 'glamer' g2 tentangVivix ni..


1. Apa Vivix tu?
  • Vivix tu tonik penuaan dan agen melawan kanser.

2. Vivix tu apa ramuannya?
  • Terdiri daripada 4 Ramuan Utama yang ekslusif:-
a. Polygonum Cuspidatum
- fungsinya adalah memperbaiki sel mati dan meningkatkan penghasilan sel hidup.
b. Anggur Muscadine
- anggur ni adalah anggur yang mempunyai kuasa antioksidan tertinggi di kalangan anggur-anggur didunia. (kuasa antioksidan 40kali ganda dari anggur biasa).
- kalau beli kat US, harga 1 gugus anggur Muscadine ni adalah 70USD tau. Mahal tak?? Vivix memang dah sangat murah kalau dibandingkan dengan harga anggur ni.
- Padahal yang paling diperlukan hanyalah kulit luarnya sahaja. Sebab kat kulit anggur ni terkandung Polifenol yang sangat tinggi. Polifenol ni lah agen pemangkin kepada Resvestrol untuk menjadi 10kali ganda lebih hebat dari Resvestrol sahaja.

c. Elderberi Eropah  
d. Lobak Ungu
  • Vivix yang mengandungi Resvestrol dan 15 Polifenol adalah 10kali ganda lebih hebat dari Resvestrol sahaja.

3. Resvestrol tu apa benda?
  • Resvestrol tu merupakan agen anti penuaan yang paling kuat dari alam semulajadi. Kesan anti-inflamasi nya juga adalah 60kali lebih tinggi daripada Aspirin.

4. Berapa harga Vivix?mahal kan?
  • Harga runcit Vivix ialah RM475. Kalau anda beli bulan ni, anda boleh dapatkannya pada harga promo RM407.
Sehari anda membelanjakan sebanyak RM13.60 untuk 1 sudu teh vivix.

5. Boleh tahan berapa lama?
  • 1 botol Vivix mengandungi 150ml. Satu hari anda hanya perlu makan sebanyak 1 sudu teh sahaja. 1 botol boleh bertahan untuk 1 bulan.

6. Boleh percaya ke ni? Dah terbukti ke ianya boleh merawat penyakit?
  • Untuk pengetahuan anda, semua produk shaklee bukan untuk tujuan merawat penyakit. Namun anda sendiri boleh membaca testimoni-testimoni pengguna vivix disini. Anda percaya atau tidak terpulang kepada anda. Tetapi tidak salah jika anda ingin melabur sedikit wang untuk kesihatan sendiri atau mak ayah anda. Lagipun tidak perlu takut. 
  • Vivix bukannya ubat-ubatan. Ianya sangat semulajadi. Tidak mengandungi dadah seperti ubat-ubatan hospital yang anda makan setiap hari. Mengapa anda risau nak makan bahan yang sudah terbukti semulajadi dan halal? juga tidak mengandungi bahan kimia dan dadah. Jika penyakit sudah parah, tidak perlu berfikir-fikir lagi untuk mencuba apa-apa sahaja kaedah yang ada. Siapa tahu Vivix boleh menyembuhkan anda. Kita manusia perlu berusaha dan berdoa agar diberi kesembuhan oleh Allah. 
Kredit SINI

**********************************************

Bulan ni kali kedua VIVIX ni jadi item promosi tauuuu.... Nampak kan betapa FENOMENANYA VIVIX ni...sentiasa menjadi rebutan.. :-)

Anda yang ingin 'merebut' TONIK AJAIB ni boleh laaa SMS / Whats App / Call yat ye... Harga promosi lagi JIMAT tau compare to normal price... :-)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...