Saturday, 2 November 2013

Manfaat Vivix Untuk Kesihatan

Nak tanye, anda tahu tak kaitan antara sel DNA dengan penyakit kronik macam jantung, kencing manis, dan darah tinggi??? Meh yat kongsi sikit ngn anda ye... sebenarnya, yat pun baru tahu ni...hehehe




Gambar kat atas ni adalah gambar sel DNA kita. Kalau kita menghidap penyakit kronik seperti kencing manis, penyakit jantung, darah tinggi dan lain-lain lagi, sel DNA kita semakin lama semakin pendek. Bagi orang yang sihat, sel panjang dan kuat. Bagi orang yang sakit sel pendek, mudah musnah dan akhirnya mati.

Semakin kurang sel sihat maka semakin sakit lah kita nanti. Sebab imunisasi kita pun makin lemah. Antibodi baik tak mampu lagi nak melawan antibodi jahat.

Disinilah vivix memainkan peranan yang penting. Bila kita amalkan Vivix, bahan yang terkandung didalam vivix akan bertindak dalam 4 cara keatas sel badan kita.
  • Memanjangkan tempoh hayat sel.
  • Memperbaiki sel-sel yang hampir musnah. - dalam bahasa pasarnya, sel yg pendek dipanjangkan semula.
  • Menguatkan sel-sel supaya tidak mudah musnah (Perlindungan Selular)
  • Mempertingkatkan fungsi sel

Apa yang boleh kita simpulkan disini, bila kita makan atau amalkan vivix, kita sebenarnya membantu sel-sel badan kita untuk menjadi sihat. Seluruh badan kita terdiri dari sel. Jadi sihat kan sel In Shaa Allah sihat lah badan kita.


Kelebihan lain:
  • Vivix meningkatkan kesuburan
  • Menurunkan paras kolestrol dan mencairkan darah
  • Melambatkan penuaan
  • Mencegah Kanser

Kredit SINI




**********************************************

Bulan ni kali kedua VIVIX ni jadi item promosi tauuuu.... Nampak kan betapa FENOMENANYA VIVIX ni...sentiasa menjadi rebutan.. :-)

Da tengok kan manfaat VIVIX ni?? Bagus kan??? Highly recommended utk sesiapa yang ada masalah kesihatan yang kritikal... :-)

Anda yang ingin 'merebut' TONIK AJAIB ni boleh laaa SMS / Whats App / Call yat ye... Harga promosi lagi JIMAT tau compare to normal price... :-)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...