Friday, 1 November 2013

Testimoni ESP ~ Bukan Sekadar Protein Soya

Halluuuuuu... i'm back again... :-)

Mesti laa kan..ni blog yat..mesti laa yat balik semula..wpun ada satu masa tu tinggalkan 'rumah' ni bersawang..ekekekeek

Lunch ni yat masih xmo nak tulis meleret2... just nak share ape ESP ni dah buat pada salah seorang pengguna Shaklee.. Sebab tu ramai yang TAK NAK minum ESP ni... sebabnye, dari BERISI akan JADI KURUS / SLIM... dari LAPAR, jadi KENYANG.... yang MAK ORANG di katakan ANAK DARA...mmmm..patut laaaa ramai yang menolak kan???....

Tak pe laa kalo masih ada yang tak nak cuba ESP ni... :-(

Sape lambat, rugi laa die kan??? cheeerrrrsssss up balik... :-)



"Assalamualaikum & good mownink semuaaaaaaaa....bole tak nak semak kan wall dengan testi sendiri..?? ada aku kesah??hahahhaha...


Uolss....ESP ni bukan saja bole dapat cun & kulit cantikk taw..kalau nak tau ESP ni boleh tolong kita bg kuruskan badan okeyyyy..macam mana tuu??sebabnya ESP ni asasnya dari protein tulen yang boleh membuatkan seseorang tu kenyang dalam jangka waktu yg lama..minum segelas ESP & sikit light meal (roti, oats or biscuits) as our breakfast sedar tak sedar eh eh dh pukul 3 lebey la blom lunch lagi k..haaa kelassss tak uolss...

Ramai yg borong ESP utk weight management & jadi kannya sbg minuman diet harian mereka..syioookkk kannn....dah la dpt cun lpstu bole bg slim lagikkk..kulit pon lebih cerah & tone kulit lebih sekata..

Tengok gambar mak yg dulu tu sedey okeyyy...dah mcm mak org or bini org padahal blom kawen lg taww....now dh kawen anak 1 + pregnant pon org igt anak dara lagiiiii okeyyyyyyyyyy......

haaaaa cpt lakukan perubahan dari sekarang uolss....ape tunggu lagiii... "

*********************************************

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...