Thursday, 14 November 2013

Testimoni ~ Resdung

Hai alls... tak mau bebel panjang2 tau..entry ni nak share testimoni je...hehehehe..

Jom 'hayati' keberkesanan Shaklee terhadap masalah Pn. Zuriati Baharudin ni.. Alhamdulillah, masalah kesihatan beliau dan suami berkurangan setelah consume Shaklee. :-)



Selamat pagi warga SGL,

"Selalu ati baca testimoni org ja. Hari ni ati nk share testimoni ati n husband lepas sebulan consume vitamins awesome Shaklee ni. Ati guna Set skin booster Shaklee: ESP, vita c,vita e, b comp. Ternyata kulit lebih moist,cerah & sekata. Mula-mula mmg rasa mcm tak percaya lgsg. Tapi lepas kena puji ngn husband n BFF n staff office baru la terasa 'Eh,betul la dah makin gebu,cerah & sekata'. Serius,pagi-pagi ati suka tgk muka sendri kt cermin,pastu main picit2 pipi.hihihiihihihi.

Testimoni husband pulak: Ati bg dia mkn: Vita c ,vita e,alfalfa n b comp. Yang bestnya sekarang dia mmg dah jarang bersih n selesema sbb resdung. Added:Kulit muka dia pun makin licin n bekas-bekas jerawat dulu-dulu makin pudar & hilang. Ati ni weekend housewife,so sekali bila husband dtg on weekend mmg ati suka belek-belek muka dia,ternyata berbeza before & after consume Shaklee.

Bonus: Tumit kaki yg merekah n kasar dah bertukar jadi lembut n licin. Kalau tak percaya sila check sekarang.hihihiihihi

So kepada sesiapa yg belum try lagi,vitamins best Shaklee,boleh la direct cari distributor korg suruh depa brief psl product-product shaklee yg awesome & hebat ni"


kredit: Zuriati Baharudin

*************************************************

Anda yang ingin mendapatkan vitamin ini, jangan malu-malu or segan-segan nak contact ngn yat ye.. COD di sekitar Klang / Shah Alam is available. Jangan lupa ye 'dating' ngn yat.. :-)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...