Thursday, 9 January 2014

Bila Herb-Lax Bertindak Balas...

Malam tadi 'turn' makan Herb-Lax.. yat cuma makan selang sehari. Bagi yat lebih baik macam tu sebab sesetengah orang mengatakan Herb-Lax ni 'julap' moden..hehehe


So, faham-faham je laa kan kalau dah 'julap' tu... tapiiiiiii, yat nak bagitau rahsia kat anda semua kat sini. Tindakbalas Herb-Lax ni bukan seperti 'teh-teh or ubat kurus' yang lain-lain tu...yang bila malam ni makan, esok terus cirit birit..sehingga tak bole pergi kelas..pergi kuliah..pergi kerja...



Sudahnya, jadi laa penunggu 'jamban' hari tu....hahahahha...


Herb-Lax ni lain tau.. Ni pengalaman yat yang dah makan berbotol-botol sejak 2013 tau..makan 4bj sebelum tidur atau selepas dinner...bukan hari-hari, tapi selang sehari...


Pagi esoknya, memang akan ada rasa tak sedap perut tapi bukan laa terus cirit..x mnyempat nak pergi toilet. Sakit perut tu macam memulas 'manja'...like warning sign gitu..so, hati-hati laa ye.. Jangan laa pulak pergi tempat yang susah nak jumpa toilet..or travel jauh-jauh yg sepanjang highway tu susah nk jumpa petrol pump... (*___^)


Once dah membuang, in sha allah lepas tu xde lagi dah nak ulang-ulang g toilet unless 'barang' dalam perut tu dah banyak and dah lama tersimpan...heheheh


Kan dah cakap, salah satu fungsi Herb-Lax ni melawaskan dan mencuci usus... "membuang" tu adalah reflek kepada Herb-Lax tu laa...


So, jangan takut-takut nak amik Herb-Lax ye...Entry ni special untuk sesiapa yang nak amik herb-Lax tapi risau takut jadi cirit birit.... no worriesssss okehhhhh...


Biarkan Herb-Lax tu cuci usus anda..lepas dah mebuang tu, perut anda akan rasa kempis dan badan rasa ringan...salah satu kesan bila toksin dah di nyahkan keluar... Anda yang banyak toksin wajib cuba tau !!!!!!!!!!!



Happy ber Herb-Lax u olllsssss.......

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...