Saturday, 18 January 2014

'Date' Di Alamanda: Santai 'Coaching'

Entry ni lewat sehari daripada tarikh kejadian sebenar...hehehe

Hari ni sempena cuti umum Maulidar Rasul 1435H, yat ada sesi 'dating' bersama Ummi Shaklee dan adik beradik Shaklee di Alamanda.

Alhamdulillah....gerak dari rumah around 11.00 pagi..Macam biasa, jalan pilihan ialah KESAS laa kan???? Sampai je di Petronas Berkembar di KESAS, papa akan bhenti sekejap. Beli air katanya dia..hehehe

Dan seperti singgahan dulu-dulu, pilihan Dasuki sudah tentu Anis Choc Moist Cake dan Nestle Bliss... All the way Dasuki tahan mata dari terlelap sebab nak jumpa 'kawan'...heheh

Disebabkan kejakunan 'kami' yang dah lama x terjah Alamanda, kami amik lebih kurang 30mins dok pusing-puding mencari Nando's...hahahha...padahal Nandos laa paling senang nak jumpa sebab dah kat 'luar' bangunan. Nandos Alamanda berdekatan dengan Star Bucks tau... :-)

Finally, around 12.40pm baru laa jumpa dengan ummi Shaklee saya....hehehe....sampai je terus dah ada hidangan Nandos..tapi sowiiiiiiiiiiiiiiii..yat x snap pic hidangan tu,,,hahhaha.... sebab eksaited jumpa ummi...
Then, adik beradik Shaklee plak sampai..so, makin rancak laa discussion kami... discussion nak besarkan EMPAYAR masing-masing..hehehe

Sambil-sambil 'santai coaching', sambil2 gomol Az-Ziyad si bambam boy..good boy... :-)

Terima kasih yang tak terhingga kepada Mr.Cinta Hati yang sudi menjaga myNyawa Dasuki Hafiy sepnjang yat berdiskusi bsama-sama Ummi.


Kesimpulan dari 'date' tadi meh yat share dengan anda semua ye:-

1. JANGAN takut untuk bermimpi. Sebab mimpi ini akan membina IMPIAN di masa depan.
2. Setiap SID - MASTER juga bermula dengan RM75 beserta kos penghantaran.
3. BONUS - most of SID termasuk yat menerima 2 angka dulu untuk pertama kali bonus.

So, jangan RISAU bagi anda yang baru nk berjinak-jinak dalam biz yang paling mudah ni. Perlu laksanakan secara KONSISTEN tau...

Dan, jika anda berminat untuk BERSAMA yat dan Group JUTAWAN Shaklee yang lain, jangan malu-malu atau segan-segan nak contact yat atau susur galur yat yang lain ye...

** kami tidak ada sistem PYRAMID
** kami tidak memburu downline (HEAD HUNTER)
** kami tidak ajak anda untuk 'dating' / minum kopi
** kami TIDAK mewajibkan anda mengikuti KELAS OFFLINE, melainkan jika anda RELA dan suka TAMBAH ILMU
** anda TIDAK perlu buat LOAN bank pun :-)

Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com


No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...