Saturday, 18 January 2014

Herb-Lax Shaklee

Cerita tentang Herb-Lax Shaklee ajeeee...heheeheh

Entry ni yat just nak berkongsi dan bagi input tentang Herb-Lax Shaklee ni. Memang glamer sesangat. Pernah laa Out Of Stock for long term pada tahun 2013...and, masa OOS ni ramai pula yang bertanya dan rela menunggu sehingga stock ada..siap booking bersama MONEY okeyyyy... sebabnya takut tak dapat..bila da bagi duit, diorang (customer) akan rasa more secure laa...

Andddd..for sure laa kalau cust yat, memang yat akan simpankan untuk diorang dan sanggup pergi 'beratur' panjang d HQ semata-mata Herb-Lax ini.

So, what so special Herb-Lax ni????

Di kalangan Shakleelovers, Herb-Lax ni dikenali sebagai julap moden. Sebabnya, bila ambil je malam ni, esok pagi mesti membuang dengan jayanya. Tapi bukan mcm cirit birit yang kesan amik julap or ubat kurus lain tu... Herb-lax ni different tau...

Manfaat Utama Herb-Lax

  • Membantu membersihkan najis yang tersekat
  • Meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam badan.
  • Membantu mengatasi masalah sembelit
  • Tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara tak langsung membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Membantu mengurangkan atau memberi rasa pejal kepada perut.

Perbezaan Herb-Lax dengan Julap Lain di Pasaran

Ramai yang dah tahu yang Herb-Lax ni bertindak sebagai JULAP moden pada hari ini. Apa yang membezakan Herb-Lax dengan jenama lain ialah:-

"Ramuan asas yang terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisional dan teknologi barat. Herb-Lax mengandungi 9 herba semulajadi :-

  1. Senna leaves ~ meransang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  2. Buckhorn bark ~ melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  3. Licorice root ~ membantu proses detoksifikasi
  4. Fennel seeds ~ mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
  5. Anise seeds ~ meransang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
  6. Rhubarb roots ~ herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotics.
  7. Blue Malva Flower ~ membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit
  8. Culver's root ~ Membantu masalah lebihan air di dalam badan dan asma
  9. Alfafa leaves ~ membersihkan usus, darah dan hati

Sifatnya yang menggalakan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

PERHATIAN!!!!!!!

Mereka yang mempunyai masalah sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala di bawah kondisi normal, Herb-Lax menampakan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.


Untuk pertanyaan lanjut atau order:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...