Monday, 20 January 2014

Jalan-Jalan Sekejap di GM Klang

Assalam semua...

Haaa.. hari ni saje je nak share aktiviti hujung minggu bersama Dasuki. Hari ni papa bawa Dasuki ke GM Klang. Mulanya nk jalan-jalan je...ala-ala window shopping gitu...heheheh

But, biasala laa...bini die mana pandai window shopping. Kt GM ni ada macam-macam. Bagi kami yang cuba mengamalkan "hidup di bawah kemampuan", memang kat sini banyak sangat pilihan.. Especially baju-baju ladies and kanak-kanak.

For sure, bahagian Dasuki mesti ada... hehehe

1st round @ 1st level, Dasuki dah jumpa apa yang die nak...hahahhah... ce teka pe dia???

Die kan suka Upin Ipin..sampaikan semua cerita Upin Ipin dah berapa kali khatam dah tu.. so, ini laa 1st item die... Suke sangat tauuuu!!!!

Harga asal RM45 tapi auntie tu kasi RM40 je... pernah tengok kat Petronas, yang size sederhana RM55.00, but yang ni dah sama besar ngan Dasuki dah.. Murah laa kot..heheheh

Ke ada lagi tempat yang paling murah???? heheh



Why belikan this boy benda ni???? Sebab nk bagi die 'gentel' telinga...hahahah..aci x alasan tu?? sebab die suka main telinga mama or papa masa nak tido... but malam tadi, masih lagi telinga papa jadi mangsa die..hahaha

Ada lagi nak share...Sepasang kurta size dasuki dengan sulaman cuma RM20.00... so, affordable... siapa yang nak datang GM ni, siap sedia fizikal n mental ye...hihihihi

Jangan rambang mata plak... :-)

Nanti yat share pic kurta Dasuki ye..in sha allah, akan jadi baju rasmi ke Masjid.. (^____*)





Ni bangunan GM Klang yang baru. Betul-betul berdekatan dengan Aeon Bukit Tinggi dan hanya 10minit dari rumah kami.
So, anyone yang dtg sini and nak order Shaklee...boleh laa call yat..nanti yat antakan ye...(sempat lagi nk promote..hahahah)





Ni plak GM yang lama...1 tingkat je..n so colorful...tapi memang sesak dulu..cuma dekat banguna baru skang ni, lagi teratur laa..x laa jam sangat dalam premis..

So far, masih lagi FREE parking tau... :-)


---"There is no way to be a perfect mom, but millions way to be a good one"---

Future.Work.At.Home.Mom
~ Shaklee Independent Distributor ~
019-397 9157















No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...