Tuesday, 21 January 2014

Keputihan Berkurangan Dengan Alfafa Dan Shaklee

hai u ollsss...

hari ni mood baik..hahaha... (padahal mood sokmo baik...kih kih kih)

Nak share ngn korang semua pasal keputihan ni... Rasa segan sebenarnya tapi nk juga cerita..demi 'kebaikkan' dan kesan ni dapat dirasa oleh semua wanita kan?? So, yat buang rasa segan tu...

Actually, selepas keguguran bulan 4 tahun lepas, yat ada masalah keputihan. tak de laa teruk sangat but at one time tu, mengganggu keselesaan tau... nak solat pun rasa x bersih.. kalau kat rumah, memang akan mandi dulu laaa..but what happened kalau kat ofis??? Mana bole mandi kan?? hihihi

So, gantikan pantyliner.. but sampai bila nk pakai panty tu??? Kena cari solution ni sebelum teman sehati sejiwa mengomel kan?? Demi kebahagiaan rumah tangga tau... hehehe

After 1 week yat konsisten makan alfafa..10bj perday okehhhh...rs macam x percaya..keputihan tu slowly gone..Ya Allah..mmg amazing n yat mmg x percaya..but this is the true.. ANDDDDD... yang paling best, mr.soul mate pun perasan.. (this is not 18sx..but the true experience)...

Kalau korang nak tahu, keputihan ni jugak boleh menyebabkan kanser hokehhh..please do care 'bout yourself.. pakai pantyliner selalu pun perlukan penjagaan jugak...buatnya 1 whole day dok pakai 1 je..pun bahaya jugak..baik ubah and ubati yang dalaman tu dulu..kan????
Kenapa yat share ngn korang pasal ni??? sebab yat tak nak korang (especially yang ank dara) jadi macam kisah kawan blogger ni...Azie..Antara luahan beliau tetang keputihan ni:-
"Tapi since mengandungkan Darwish, keputihan menjadi semakin banyak dan semakin teruk.Keputihan ni sebenarnya adalah satu jenis jangkitan. Sehinggakan bila Darwish selamat dilahirkan, baby saya kena diwarded kan sebab doktor nak monitor keadaan baby. Sebab doktor takut ketika baby lahir, keputihan tu beri infection tak elok pada baby."
Sila baca sampai habis kt blog beliau ye.... yat nak anda semua rasai kebaikkan 'herba' bernama Alfafa Complex ni.. And kita sama-sama sihat..okehhhh??? (^___*)

Antara perkongsian lagi tentang ALFAFA Complex ni:-

Testimoni # 1
"HEhe...hrni nak share juga..
Sebulan lepas ,saya amb produk vitaE sebotol n alfalfa trial. Alhamdulillah slps pgambilan mslh keputihan da kurg,dulu shari kalau xpakai pantiliner xslesa je rasa,skrg xpyh. Whitepores pun berkurang,kalau keluar just pakai light makeup pun muka dah nmpk flawless...huhu.
(snd perasan) ;p
*Credit to Nadiah Suhaidi .
Harini produk baru smp - ESP,Zinc n VitaC. Xcited nak tggu kesannya
Berbuka tadi try ESP mixed with Cold Choc Anmum,siap shake2..mmg Yummy !!!
*sblm ni perhati je org post comment kat variasi bancuh ESP,bile cuba baru tahu ! hehe"
Testimoni # 2
"alhamdulillah, dengan izin Allah masalah keputihan berkurangan selepas menggunakan Alfafa. Keintiman pun semakin mengkagumkan"
****************************************
Kalau nak tahu, Alfafa ni bukan hanya sesuai untuk ladies je ok...Ia juga sesuai untuk lelaki..nak jadi macho n maskulin, meh try alfafa ni...hehehe

Rahsia kebaikan alfafa yang lelaki especially 'SUAMI' perlu tahu ialah "Meningkatkan stamina seorang suami"...hihihihi... Bulan ni bulan PROMOSI, meh dapatkan 1 botol ALFAFA COMPLEX and share bersama-sama... :-)


Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...