Thursday, 30 January 2014

Testimoni Mealshake ~ Iqbal Suka Makan Dah!!

Salah satu kenapa yat suka sangat mealshake Shaklee ni ialah sebab ianya semulajadi. Dan yat juga dah lama bagi Dasuki minum ni...perkara pertama yang yat notis ialah die makin gebu..apa tak nye, suka makan nasi..hahahah

walaupun cuma nasi kicap + telur dadar..but die suke..so ON jeee laaaa...heheheh

Bila ada yang turut bagi respond macam yang yat rasa sekarang ni, rasa mcm SUKA sangat... sebab ramai yang dah merasai keberkesanan supplements semulajadi ni..Jom kite hayati perkongsian ibu gembira ini...


Alhamdulillah, nk sharing kisah iqbal dan mealshakes Shaklee.

• Iqbal, sgt susah nk mkn, kdg2 terkejar kejar nk suap nasi.

• kalau pksa mkn kdg2 dia buang balik makanan lm mulut.

• Susah nk cuba makanan bru.

So sy decide bg dia mealshakes.

Perubahan ketara:

1- pg2 bgun tido mesti mintak makanan,.sblm ni xpernah mintak. Dan byk kali dia akan mintak nasik/nestum/snek cam koko krunch, biskut etc dlm sehari.

2- mkn xyh kejar2 sgt melainkan time dia excited main.

3-paling suka bila dia try mknan bru dan yg mana dia rasa sdap, bykla dia mkn.

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.

Mmg gembira sgt2 tgk perubahan dia. Syukur sgt2. Skrg sy happy time dia mintak nk mkn, sbb dia akan mkn sgguh2 lps tu.

Mmg dia masih rejek makanan yg xbiasa dia mkn, sbb dia picky eater, so yg tu susah skit nk ubh, cuma bila mkn nasik dia, mmg laju.

**Sy bancuh mealshakes dlm nestum sbb dia xminum susu botol. Bg lm nestum pagi2 sbgai bfast. 

-----------------------------------------------------------

Kalau anda yang first time tahu pasal Mealshake ni, ni laa rupe nya tau...Bau die sangat sedap...bau vanilla gitu...bukan setakat anak-anak kecil je boleh minum..mak pak pun bole..


Sebab SHAKLEE ni untuk semua tau.....heheheh!!!!!

Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...