Monday, 20 January 2014

Testimoni Vivix ~ Bacaan Kencing Manis Ayah Menurun

Hari ni nak kongsi tentang kesan Vivix pada ayah yat. Ayah memang ada kencing manis, but bukan dari muda-muda.. sejak dah berumur ni laaa..

Padahal die ni memang suka berkebun..suka bela ikan kt kolam..setiap pagi suka jalan-jalan sekitar rumah untuk keluarkan peluh..pendek kata suka bersenam..

Anaknya yang muda remaja ni pun x rajin macam tu..ahakssss...(muda remaja yang xleh tahan tu...hahaha)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sebelum ni yat da pernah post tentang hadiahkan ma ngn ayah VIVIX semasa promo bulan item tu dulu..masa tu bulan 11 kot..

Start bg ayah ms wedding adik 23/11 lepas. Ms tu bacaan kencing manis ayah 18. Dengan luka2 kesan kena duri, kena pisau..biasa laa gi berkebun kan??

Masa tu, ayah nampak sedikit lesu, x bermaya n sedikit kurus. Selera pun bukan mcm dulu..ms kecik2 dulu kitorg kenyang je sbb tgk selera mkn ayah...heheh

Kalau tgk ubat klinik n hosp yg ayah ada, cukup2 byk...xtahu laa ubat ape..may b sebab kerap ulang alik jupe doc kot..hehe

Tapi tadi kakak call dr kg..suara happy gile.."ayoh nok oda lagi shaklee meroh tu...bacaan kencing manis ayah turun byk tau sejak mkn tu.doc pun kejut td"..

Me dengan excitednye "berapo doh bacaan kecing manis tu?" "Da turun jadi 8..byk kn turun? Ayah pun napok makin segar..kulit pun da merah2..selera mkn pun dah ada balik"..

Alhamdulillah, selepas sebulan lebih dan setengah botol vivix di consume...suke sgt dengar...setiap ank mesti nk bagi yg terbaik utk ma ayah...lagi2 kalau mlibatkan kesihatan mereka. 
Sama laa jugak ngn saya. (ceritanya di SINI)

Photo: ¤¤TESTIMONI VIVIX¤¤

Sebelum ni yat da pernah post tentang hadiahkan ma ngn ayah VIVIX  semasa promo bulan item tu dulu..ms tu bulan 11 kot..

Start bg ayah ms wedding adik 23/11 lepas. Ms tu bacaan kencing manis ayah 18. Dengan luka2 kesan kena duri, kena pisau..biasa laa gi berkebun kan??

Masa tu, ayah nampak sedikit lesu, x bermaya n sedikit kurus. Selera pun bukan mcm dulu..ms kecik2 dulu kitorg kenyang je sbb tgk selera mkn ayah...heheh

Kalau tgk ubat klinik n hosp yg ayah ada, cukup2 byk...xtahu laa ubat ape..may b sebab kerap ulang alik jupe doc kot..hehe

Tapi tadi kakak call dr kg..suara happy gile.."ayoh nok oda lagi shaklee meroh tu...bacaan kencing manis ayah turun byk tau sejak mkn  tu.doc pun kejut td"..

Me dengan excitednye "berapo doh bacaan kecing manis tu?" "Da turun jadi 8..byk kn turun? Ayah pun napok makin segar..kulit pun da merah2..selera mkn pun dah ada balik"..

Alhamdulillah, selepas sebulan lebih dan setengah botol vivix di consume...suke sgt dengar...setiap ank mesti nk bagi yg terbaik utk ma ayah...lagi2 kalau mlibatkan kesihatan mereka. Sama laa jugak ngn saya. :-)

Anda???? Mesti sama ngn yat kn?

Yat Hayati | Hasrul Mustapha
Id:866665
019 397 9157

Pic: ayah & ma 5 years back.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Tiada apa yang lebih gembira bagi seorang anak. Cuba memberi yang terbaik untuk ma ayah selagi diorang masih ada. Berkat keizinanNya dan juga usaha bersama VIVIX, semoga kencing manis ayah terus 'menghilang'... Kesihatan ayah dan ma adalah segalanya bagi kami.


Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...