Thursday, 20 February 2014

♥♥ Testimoni terbaru Vivix Shaklee,Vitalea dan Herblax ♥♥

Hai semuaaa.... smoga sihat-sihat hendaknya ye...

Entry kali ni yat nak share pasal kegembiraan seorang anak yang berjaya membantu masalah kesihatan abahnya. Sape yang tak sayang abah kan?? hehehe

Macam yat sendiri, yat bagi ayah VIVIX untuk masalah kencing manis dia. Dan alhamdulillah, berita terkini masa balik kampung masa cuti raya Cina lepas, ayah bagitau doctor die da check yang ayah hampir 0 kencing manis. Alhamdulillah...nak baca cerita ayah yat, boleh tengok SINI ye... heheheh

Jom hayati kisah abah shikin ni plak.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Abah sy bakal berumur 57 tahun utk tahun ni. Memang ada darah tinggi. Kalau dah kena....memang muka naik merah2 dan pening. Kena banyak rehat dan tak boleh stress.

Sy bagi abah vitalea (sebab abah request nak mulitivitamin shj,malas nak makan banyak2 vitamin). So for a start, dia makan vitalea dulu dan sy nampak dia makin sihat sikit.

Sy minta dia ambil vivix juga sebab diserang lagi darah tinggi buat kali kedua. Yela anak mana yg sanggup nak tengok bapak sakit kan? Korang sanggup ke? Sy tak sanggup
Lepas dia ambil vivix semalam,hari ni nampak sihat! Syukur pada Mu Ya Allah

Kemudian abah sy ada sembelit sejak dulu lagi dan susah buang air besar. So sy bagi dia herblax utk “cuci perut” bagi senang lawas.
Mula2 sy minta dia ambil 2 biji dulu...tapi takda kesan...so sy sarankan ambik 4 biji terus (2x seminggu shj) lepas dia ambil herblax 4 biji...abah sy cakap dia membuang sampai 4x dalam satu hari! Bukan cirit birit tau....tapi membuang macam biasa dan dia rasa lega sgt.

So hingga saat ni,sy akan make sure abah sy ambil vitalea,herblax dan vivix (kongsi dgn mama sy). Ouh ye mama sy nampak semakin muda ok! Sampai sihat la dan mampu berjalan sekitar Jakarta utk shopping sakan...hehehe...

Satu family sy amalkan suplemen shaklee. Sy nak keluarga sy sentiasa sihat (dgn izinNya). Sebab kesihatan mereka takkan dapat dijual beli dgn barangan mewah berjenama.
Kesihatan NO 1.

"Kita berusaha. Allah yg menentukan"

Sy dah berikan yg terbaik utk keluarga sy.

Anda bila lagi?

--kredit: Ashikin Amir--
 

Anda yang berminat untuk 'menghadiahkan' parents anda supplement untuk kesihatan yang baik, boleh cuba Shaklee ye.. kalau tak nak pil yang banyak-banyak, boleh cuba Vivix. Shakleelovers panggil vivix ni tonik ajaib..hehehe

Sape yang dah rasa kesannya je yang tahu how it works..

Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...