Friday, 21 February 2014

Testimoni Vitamin Slimming Shaklee ~ Daripada 68kg kepada 58kg

10 kg hilang berat badan... biar betul?????

haaaa..jangan nak wat mata terbeliak hokehhhhh..ni realiti ye... hanya berbekalkan semangat dan disiplin yang kuat serta vitamin semulajadi, beliau berjaya singkirkan 10kg berat nya...

Sila jelesssssss yeee !!!!!!.... hehehe

meh laa sama-sama kita hayati testimoni beliau ni...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 Assalamualaikum kawan2

Testimonial diri sendiri.

Before: 66-68 kg
After: 58 kg


Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE 
kredit: Adeq Syamar


Tak percaya ye??? dah tengok gambar kan?? SEBELUM dan SELEPAS.. any comment?? hehehe

Anda nak juga vitamin yang Syamar amalkan ni?? Boleh je..PM or Whats App yat ye.. Kena laju-laju tau sebab HERBALAX ni adanya sekejap-sekejap je..cepat sangat OUT OF STOCK...

Alhamdulillah, yat punye stock ada banyak ni... PM or Whats App laju-laju tau...

Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...