Monday, 10 March 2014

Kenapa Anda Perlu Mengambil ESP Shaklee??

Susu soya Shaklee atau lebih dikenali sebagai ESP di kalangan peminat tegar Shaklee. Memang menjadi pilihan walaupun anda adalah baru pertama kali mencuba. Tak menyesal tau..

Rasa yang sedap..boleh disediakan dengan pelbagai variasi.. Nak tahu cara sediakan ESP dengan lebih sedap, boleh tengok SINI ye Shakleelover semua.

Point hari ni yat nak kongsi dengan anda adalah kenapa ESP ni sangat-sangat perlu untuk anda?

Jika anda ibu mengandung, yat rasa mostly kawan-kawan atau famili terdekat mesti cakap "ko nak anak putih, ko minum soya banyak-banyak time ngandung ni".. ye tak???

Yat pasti sangat laaa..sebab yat dulu pun macam tu.. hahahaha

So minum laa kite 'mak-mak' yang nak anak putih melepak ni soya tanpa mengambil kira soya tu GMO atau NON GMO. Yang penting soya kan??? Yat tak kata soya-soya kotak kt luar sana tu tak baik.. Jangan salah paham yeeeee... Sini cuma nak terangkan, faedahnye kalau kita tahu soya yang kite minum tu dari sumber organik atau yang dah diubah genetiknya.



Kalau boleh, of coz laa kite nak pilih yang terbaik kan??? So, selepas yat dah hampir two years menjadi peminum ESP tegar, yat rasa ESP ni much better daripada soya kotak yang biasa tu. Dari segi kandungan dan juga kesannya ye.. Tapi yat tak kata soya kat pasaran tu kurang bagus yeeee... INGAT tu!!!!

Shaklee Energizing Soy Protein (ESP) ni diperbuat daripada NON-GMO soya tau..soya yang tak di ubah secara genetik..

Diproses pula pada kadar suhu yang redah..lagi laa terjamin khasiatnya.

1 tong ESP tu (850g) diperbuat daripada 30KG soya NON GMO tu tau..30KG boleh 850g je???? ye laaa... itu yang special nya.. ESP ni memberikan sumber tenaga segera dan boleh tahan berjam-jam.

Lagi yang special nye!!!!!

  • 1 hidangan ESP ni bersamaan dengan 2 x ganda daging, 4 x ganda telur, 12 x ganda susu, rendah lemak, TIADA kolestrol, TIADA asid uric dan yang paling penting MUDAH DISERAP oleh tubuh.
 

  • Mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur.
  • Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39; menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap kencing manis. G.I yang rendah memecahkan gula perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda. Mengekalkan paras gula yang rendah dalam badan anda amatlah penting dalam pengurangan berat badan dan penjagaan kesihatan jangka panjang.
  • Kandungan protein yang tinggi membantu dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta merupakan komponen utama hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi.
 *****************************************

Dah tahu kan keistimewaan ESP ni??? Sebab tu laa yat kata "PERLU" ambil ESP ni.. yat rasa anda pasti berpuas hati.

Ingin memiliki ESP?? Boleh hubungi yat jugak tau.. Bulan ni ada special offer tau..Dan, kalau anda shakleelovers yat, sesuatu istimewa menanti anda tau..Haaaaa, jangan tunggu lama2 tau nak rebut ESP PROMO ni ye... heheh

Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...