Thursday, 6 March 2014

Promosi ESP yang Gempak Datang Lagi, Dengan Tawaran Lagi Hebat!!!!!

Assalamualaikum semua.. semoga sihat-sihat hendaknye ye...

Entry kali ni yat nak kongsi berkaitan item promosi bulan Mac ni. Dengan sukacitanya Shaklee telah mengumumkan bahawa Energizing Soy Protein (ESP) adalah item promosi pada bulan ini.

Haaa..apa lagi..Malaysian semua yang mencintai Shaklee memang bersorak habis laa...hehehe


Seronok pulak tengok hampir 90% news feed kat FB dok berkongsi tentang ESP ni.. Masing-masing cuba berkongsi dengan public tentang kebaikan ESP ni.. Bila ada promosi macam ni, ramai laa yang borong sakan. Sampaikan seorang beli 2 canister pun ada.

Selain harga yang jauh lebih murah, sebenarnya promosi BELI 6 PERCUMA 1: ESP ini juga turut menawarkan:-

  • PERCUMA 1 canister ESP ~ JIMAT RM 150.00
  • PERCUMA KEAHLIAN ~ JIMAT RM 65.00
  • PERCUMA 'DUIT' ~ juga dapat CASH BACK RM xx.00 di pertengahan APRIL'14 nanti

Ni laa antara tawaran menarik yang Shaklee sediakan untuk anda. Malah, sekiranya anda mempunyai niat ingin membantu suami atau diri sendiri menjana pendapatan, anda sebenarnya sudah boleh memulakan empire Shaklee anda dengan RM 0.00 atau TANPA MODAL semasa promo ESP ini.

Cuma selebihnya, anda perlu mencari mentor yang boleh membimbing anda. Sekiranya anda berminat untuk menyertai Shining Golden Team (close group under yat), anda bole chit chat dengan yat ye. Banyak tips dan ilmu yang yat kongsikan bersama anak cucu cicit piut Shaklee ni..

Nak tahu...Nak berjaya macam kami..jangan segan silu hubungi yat ataupun susur galur yat yang serius membuat perniagaan online Shaklee ni.


"kalau orang lain boleh buat, kenapa tidak anda???"


"kalau yat yang bekerja 8 jam sehari di pejabat boleh generate income tetap 4 angka setiap bulan dengan Shaklee, kenapa tidak anda??"


"kalau suri rumah boleh dapat bantu suami buat down payment rumah teres 2 tingkat hanya dengan Shaklee, kenapa tidak anda??"


"Dan, kalau semua yang mempunya 24jam sehari ini boleh BUAT, kenapa tidak anda?? Anda juga punya 24jam. Bukan 20 jam. Dan kami juga tidak punye lebihan JAM sehari untuk buat Shaklee."

~~ Tepuk dada, tanye hati, tanye diri ~~


Untuk pertanyaan lanjut atau order:-

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...