Wednesday, 14 May 2014

Kelebihan Meal Shake yang Anda Perlu Tahu

Setiap kali promosi Meal Shake, mesti ramai yang memborong. Memborong ni bukan 1 canister sayang-sayang oiiii....


Maksud yat ni, memborong dua tiga tong sekaligus tau. Oiiii, nak bukak kedai ke akak oiiii...

Bukan laa akak sayang.. ni kes sebab harga promosi (special kalau dah mendaftar sebagai AHLI SEUMUR HIDUP)

Kenapa???

Kenapa???

Kenapa??? Kenapa pakat borong ni??

Sebab utama ialah kerana kandungan dan kelebihan Meal shake ni sendiri. Bagi ibu-ibu yang hebat, harga dah jatuh no 2 tau. Tapi kalau boleh dapat dengan HARGA yang PROMOSI, buat apa nak tunggu lagi. Anak saya, pelaburan saya. Sudah tentu nak bagi yang terbaik. Ye tak??



TAHUKAH ANDA???
================


* Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian.

* Ia juga diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur sayuran, kacang soya, lactalbumin dan lain-lain.

* Meal Shakes juga pilihan bijak bagi anda yang mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat. Ia menyediakan nutrisi lengkap dan menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan.

* Ia juga mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.


Apa itu lactalbumin?

* Ia adalah protein yang dihasilkan oleh 8 kumpulan protein. Lactalbumin adalah protein premier dalam susu ibu. Turut hadir dalam protein ini adalah kuantiti besar asid amino cysteine . Kompaun ini berfungsi untuk membantu meningkatkan sistem imun. Asid amino ini diperlukan dalam badan, tetapi badan tidak boleh menghasilkan sendiri.

* Kelebihan lactalbumin ini membantu kanak-kanak yang kurang selera makan dan menambah seleranya serta seterusnya meningkatkan berat dan perkembangan normal anak anda.



Apa lagi kebaikan Mealshake ini?? :

  • dah tentu laa rasa vanila tu... mama pun tergoda, apatah lagi anak-anak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas. Kalau bawah 1 tahun dan masih menyusu, ibu yang digalakkan minum ye.
  • sesuai untuk seisi keluarga.
  • Boleh menjadi instant sahur meal / breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa (sebab ada sumber protein)
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 


Apa pula kata mereka???





Ini adalah antara perkongsian di Group FB untuk pengguna hebat Shaklee. Moms memang akan selalu berkongsi sesuatu yang baik untuk anak-anak kan?

Jadi, apa lagi yang menjadi keraguan anda? Sudah ramai ibu-ibu yang terkesan dengan MealShake ni. ;-)

Sempena bulan Promosi ni, memang UNTUNG laa siapa yang rebut peluang ni.

Untuk info dan order, jom laju-laju PM or Whats App yat ye.

Your Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook: yat hayati
FB Fan Page: HayatiVitaminz
SMS / Whats App: 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com




No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...