Monday, 12 May 2014

Selera Makan Meningkat Selepas Amalkan Meal Shake

Alhamdulillah... ramai ibu-ibu yang beri feed back positif hasil mengamalkan makanan tambahan kepada simanja.

Bukan parents je nak sihat, tapi anak-anak juga. Kalau mak pak je sihat, tapi anak lemah & lesu, kurang antibodi pun tiada gunanya laa kan??

So, tak salah melabur sedikit untuk kesihatan dan kebaikan si manja kan? Seperti ibu ini:-

Assalamualaikum semua,

Dah lama tak share kat sini

Inilaa anak saya Ariff yang sekarang. Nak masuk umur 3 tahun tak lama lagi. Selera makan dia improve banyak sejak ambik mealshakes & vit c chewable masa umur 1 thn lebih hingga sekarang. Sembelit dah jarang sangat2. Selsema pun dah boleh sembuh dengan cepat, tak macam dulu. Tak perlu ubat klinik pun.

Ariff dah tak perlu ambik mealshakes hari2. Cukup 3x seminggu, 1 sudu masuk dalam susu dia setiap pagi. Cukup time dia akan tanya nasi. Kesukaan dia telur. Air masak pun dah tak payah nak paksa2 macam dulu.

Selain tu Ariff sangat aktif & cerdas. Dia cepat tangkap apa yang diajar. Dah lama tak timbang berat dia. Tapi saya tak risau berat dia asalkan dia sihat. 
Anda punya simanja seperti Ariff tapi tidak berselera??? Cubalah tips ibu hebat ini. Berikan nutrisi dan vitamin yang sepatutnya kepada si manja anda. In Sha Allah, simanja anda boleh jadi 'kawan' Ariff ini ;-)

Bulan Mei'14 ni Bulan Promosi M E A L S H A K E ye. So, boleh dapatkan dengan BUY 6 FREE 1
Nak lagi jimat, anda boleh buat pilihan dengan BERDAFTAR sebagai AHLI SEUMUR HIDUP. In Sha Allah, anda pasti rasa hebat kerana membuat pilihan yang tepat.

Untuk info dan order, jom laju-laju PM or Whats App yat ye.

Your Shaklee Independent Distributor | ID 866665 
Facebook: yat hayati
FB Fan Page: HayatiVitaminz
SMS / Whats App: 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...