Tuesday, 13 May 2014

Testimoni ~ Penyusuan Ekslusif Ibu Bekerjaya

Hai semua.. Assalamualaikum..

Selamat bercuti ye kawan-kawan. Yat pun tak ada pergi mana-mana pun hari ni. Banyak spent masa kat rumah je bersama suami dan Dasuki. Bukan selalu kan dapat cuti-cuti Malaysia macam hari ni.

Ok. Hari ni yat nak kongsi pengalaman seorang pengguna Shaklee yang bersemangat nak menyusukan anak beliau secara ekslusif. Ibu hebat itu bukan calang-calang orangnya tau. Wanita BEKERJAYA okehhh!!!

In Sha Allah, yat juga pasti berjaya untuk menyusukan adik Dasuki secara ekslusif nanti. In Sha Allah. Semoga Shaklee juga dapat membantu yat realisasikan impian ni. Amin.

Jom baca pengalaman Puan Dilla Basid ni:- 


Apa yang Puan Dilla ni amalkan?? Jom kita tengok sama-sama. Semoga bermanfaat untuk anda dan juga yat.
  • ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
  • ALFAFA COMPLEX
  • OSTEMATRIX

Nak tahu lebih lanjut tentang vitamin cadangan ini, sila tengok SINI ye.

Untuk info dan order, jom laju-laju PM or Whats App yat ye.


Your Shaklee Independent Distributor | ID 866665 
Facebook: yat hayati
FB Fan Page: HayatiVitaminz
SMS / Whats App: 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...