Wednesday, 25 February 2015

Ini Upright Freezer saya

Assalam semua..

Ni laa Upright Freezer yat.... taraaaaa!!!!

Yang ni yat dah puas survey tau.Lastly jumpa kat mudah.my. yang offer harga yang dalam bajet yat. :-)

  • Gross capacity 80L
  • effective capacity 75L
  • 4 drawer
  • wide body
  • low energy consumption




Alhamdulillah sangat-sangat. Walaupun kecil dan 'pendek' tp masih boleh isi stok EBM Awish dengan jayanya.

Yat order sehari sebelum CNY dengan deposit separuh harga and set date untuk delivery.

Then, seperti yang dijanjikan hari Selasa selepas CNY upright freezer ni selamat sampai kat rumah.Of course laa semasa suami dah balik kerja. Sebab yang menghantarnya ialah pekerja mereka yang obersi sana (bangla or nepal kot)..hehe

HARGA???

Owh..lupa pula nak share. Harga asal RM 799.00 termasuk kos penghantaran. Tapi yat cuba minta kurang. Kuasa membeli laa kan? haha

So, dapat la dengan harga RM780.00.

Walaupun "sikit" je kurangnya, tapi REZEKI juga tu.

Lega sikit sekarang ni bila ada Upright Freezer ni. Pam pun semangat je. Hehe
Average stok yang yat dapat kumpul bulan lepas adalah 10oz perday. Syukur sangat-sangat, sebab kalau hari cuti or weekend, yat memang direct je. Tak pam sangat. :-)

Sini yat share info kat mana yat beli UF ni. 


Semoga dapat membantu mommies kat luar sana yang tengah mencari UF jugak..hehe

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...