Monday, 9 February 2015

Vitalea For Children ~ Multivitamin terbaik untuk anak-anak

Assalamualaikum.. :-)

Terasa lama tak berkongsi tentang produk Shaklee dengan anda semua kan? Apa kata hari ini yat berkongsi dengan anda tentang multivitamin untuk kanak-kanak.

Sebenarnya, multivitamin ini telah hampir setahun lebih menghilang. Tapi berkat tahun baru, secara rasminya Vita-Lea For Children telah membuat "comeback" pada Januari 2015. Khas untuk anda, ibu-bapa yang sangat-sangat bertuah.

Seronok rasanya. Tak sabar nak bagi pada Abang Dasuki rasa :-)


Vita-Lea For Children

Masa mula-mula menjadi SID, memang ada Vitalea untuk anak-anak tapi lepas tu pengeleuaranya dihentikan seketika untuk penambahbaikan. 

Dan, seperti biasala kan. Setiap kali proses penambahbaikan sesuatu produk pasti akan melalui semula proses seperti sebelum ini. Contohnya, kelulusan daripada pihak-pihak berkenaan.

Tapi Alhamdulillah, sejak Januari 2015 produk ini kembali mewarnai pasaran produk kesihatan untuk anak-anak dengan penambahbaikan yang lebih 'advanced' lagi.

Satu botol mengandungi 60 biji Chewable Tablets. Dan rasa chew Vita-lea ni adalah masam-masam manis. Lebih kurang rasa anggur macam tu.
 
For sure laa anak-anak lebih suka. Ye tak? :-)
 
Nak tahu rupa baru vita-lea for children ni macamana agaknya ! Saiz lebih kurang duit siling 10sen gitu dan color purple. Pandai Shaklee kn. hehe
 
Color tu bisa menarik anak-anak untuk mengambilnya.


 
Keistimewaan Vita-Lea For Children
 
Banyak sangat kelebihan dan keistimewaan Vita-Lea for children ni. Sangat-sangat rugi kalau tidak di berikan kepada si manja kita yang sedang membesar.
 
  • Kandungan yang lengkap dengan vitamin dan mineral penting untuk tumbesaran.
 

  • Formula yang diperbaharui berbanding yang lama

  • Tidak mengandungi pemanis, pengawet dan perasa tiruan
 
  • Menggunakan xylitol sebagai pemanis yang bagus untuk kesihatan gigi anak-anak.
 
  • FREE GLUTEN dan berperisa anggur. Rasa masam-masam manis dan pasti anak-anak pun menyukainya.
 
  • Multivitamin yang lengkap dengan nutrien bagi memenuhi keperluan untuk tumbesaran anak-anak dengan kadar penyerapan optimum.
 
  • Sangat sesuai diambil oleh kanak-kanak yang tidak suka makan sayur-sayuran. Memang pilihan terbaik untuk anak yat juga, picky eater dan tak makan sayur.
 
 
Cuba bayangkan kalau anak-anak kesayangan kita ambil semua ni dalam pemakanan harian mereka. Agak-agak laa, nak tak diorang? Kalau makan pun, adakah habis semua ni? Kalau tak habis, tak lengkap laa kan nutrien sepertimana khasiat 1 biji Vita-Lea for Children bagi tu.

Untuk memudahkan anak-anak syurga kita mendapat khasiat dan nutrient lengkap tu, Shaklee permudahkan dalam bentuk tablet. Just telan / kemam 1-2 biji Vitalea for Children sehari, in sha Allah lengkap la khasiat untuk tumbesaran si manja kita. Saya dan anda.... :-)

Jadi, jom laa rebut peluang keemasan ni. 

Dapatkan Vita-Lea for Children dengan harga yang JIMAT, sebabnya bulan Februari 2015 ni Shaklee menawarkan PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1. Memang betul-betul ekonomi tau. Lagi-lagi dah nak GST kan?
 
 
 
Ramai dah yang pakat-pakat borong ni tau. Rugi kalau tak rebut peluang masa tengah promosi ni.
 
Hubungi yat sekarang untuk konsultasi lanjut tentang pemakanan anak-anak, yat akan cube bantu tuan puan dengan servis berkualiti beserta cadangan produk terbaik memenuhi keperluan anda.


yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID: 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...