Thursday, 11 June 2015

Masker Vitamin E dan Blackhead

Nak share dengan anda ye!!

Kepada yang belum tahu apa lagi fungsi Vitamin E Shaklee selain telan pada waktu malam sebelum tidur, sini yat nak bagitau.

Vitamin E itu juga boleh dijadikan sebagai MASKER Vitamin E. Yat pernah kongsi tentang masker tu di Entry ini.

Malam tadi yat buat lagi, walaupun selalu sangat dah buat. Hehe

Seriouslyyyyyy, kulit terasa lembab je bila bangun pagi walaupun selepas dah basuh. Masa pakai malam tadi, yat sental kaw-kaw whitehead and blackhead di sekitar Zone T tu.

Walaupun yat kurang ada BH and WH tu, tapi kalau gosok-gosok dengan tangan kat area situ, macam ada sesuatu. Tak smooth. Means memang ada laa kan sesuatu yang menghalang. Samada WH atau BH atau kulit yang dah mati.



So, kalau anda ada masalah ini yat sarankan anda mencuba dan mengamalkan secara konsisten Vitamin E Shaklee ini. Anda tak akan rugi dan TAK akan MENYESAL.

Yat bagitau ini sebab yat sendiri dah rasa, dah ada pengalaman bersama Vitamin E Shaklee ini dan dah berjaya pun selepas amalkan secara konsisten.

Ini lagi testimoni pengguna Vitamin E. Teruja tengok kulit muka adik cantik ni hasil berShaklee dengan Vitamin E.



Teruja untuk dapatkan Vitamin E pada harga PROMOSI??? Jom hubungi yat ye.

Yat Hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...