Tuesday, 3 November 2015

Giveaway by mamaD: Tahniah pemenang

Assalamualaikum semua

Seperti yang di janjikan, hari ni yat nak umumkan pemenang Giveaway by mamaD. Minta maaf ye delay satu hari.. hehe

Pertama sekali, yat nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi join giveaway pertama blog ni. Walaupun tak ramai, tapi yat bersyukur sebab masih ada sambutan.

Blogger yang baru macam yat ni dah cukup teruja tau.

Okeh.. jom kita pilih who is number 1? walaupun yang pastinya, ketiga-tiga nya pasti sudah menjadi pemenang.

Pemenangnya adalah:-




 
So, yat minta nama-nama di atas tinggalkan alamat di ruangan komen ye..untuk yat poskan 'wide shawl' kepada anda yang bertuah.

Terima kasih kawa-kawan.

4 comments:

  1. yeahh Alhamdulillah. Tq darling ;)

    Ni add kita, hehe
    Kamsinah Md Ali
    No.9 Jln USJ 20/3, USJ 20, 47630 S.Jaya, Sel

    ReplyDelete
  2. TQ tau yanggg... sudi memeriahkan.. hehe

    tunggu yeeee... :-)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Yat. Alamat kak pia nanti kak pia whatsapp ye

    ReplyDelete
  4. ok kak... terima kasih ye sebab sudi join GA kte.. :-)

    ReplyDelete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...