Friday, 13 November 2015

Peluang Jana Pendapatan Paling Mudah

Assalamualaikum semua..

Entry ni khusus untuk anda yang sedang mencari idea untuk memulakan perniagaan sebagai 'side income' keluarga. Lebih-lebih lagi jika anda sudah berdaftar sebagai Keluarga Shaklee.

Sangat mudah.


Kenapa??

1) Anda sudah berdaftar dan sebelah kaki sudah berada dalam dunia perniagaan suplemen. Cuma perlu mulakan sahaja.

2) Anda adalah testimoni kerana anda sendiri pengguna produk Shaklee. Lagi mudah untuk berkongsi dengan yang lain.

3) "Pejabat" anda hanyalah telefon pintar sahaja. Kerana hanya dengan telefon sahaja anda boleh berhubung dengan pelanggan dan rakan niaga anda. Pergi kelas bisnes pun dalam talian je tau.

4) Tidak perlu simpan stok. Tidak perlu ke pejabat pos untuk membuat penghantaran. Semua ni Shaklee akan uruskan. Anda cuma perlu klik..klik..and klik maklumat pembelian dengan terperinci. Then...taraaaa..Shaklee hantar terus ke depan pintu ye...

5) Based bisnes ini lebih kepada ONLINE. Jadi, siapa pun anda..suri rumah, pelajar universiti, pekerja swasta / kerajaan, anda layak untuk rebut peluang ini. Bisnes Shaklee adalah untuk semua. Suami & isteri. Kakak & adik.
Material untuk mulakan bisnes bila dah berdaftar sebagai ahli.
6) Produk yang telah dikenali dan telah lama didunia dan menjadi pilihan setiap rakyat Malaysia. NO worries hokayyy! ☺

So, jangan risau ye kawan-kawan. Bisnes Shaklee bisnes yang modalnya kecil tapi hasilnya besar. Dan yang paling best, bisnes sepanjang zaman. Hehe

Jom mula sekarang. Boleh topup "kebocoran" sana sini bajet bulanan kan? Hehe..

Jangan lupa hubumhi yat ye!!

9

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...