Saturday, 5 December 2015

Collagen Shaklee: Ligamen Lutut Koyak

Entry ni nak mkongsi lagi kebaikan mengambil Collagen Shaklee ni. Bukan setakat untuk kulit cantik je, tapi bagus untuk masalah ligamen lutut koyak.

Jom yat share dengan anda semua bagaimana Collagen ni membantu pengguna setia Shaklee dalam mengembalikan kesihatan lutut beliau.

Sebut kolagen, mesti byk kaitan dgn Cun dan Cantik..normal lah tu sebab dh byk org buat treatment mcm2x style untuk kolagen ni esp untuk beauty2x gitu..
.
Adakah sy consume Collagen untuk cantik??opss..tu bonus yang dapat kulit licin+maintain tegang..
sy consume sebab lutut!!
.
9 tahun lepas, semasa masih aktif berBola Sepak, lutut kiri diuji dgn ACL!putus ligamen all over lutut menyebabkan 80% damage menyebabkan lutut sy 'longgar' ; bertongkat 2 minggu tapi takut nk g operate..tahan2x bertahun biar je lutut cmtu...efeknye? susah nk jalan jauh dan angkat barang berat sambil jalan..pasti rasa sengal dan kebas waktu malam..nk jogging atau aktif berjalan sambil bw beg berat serta membuat beberapa aksi bersukan yang gunakan lutut, xdapat dibuat secara kasar dan aktif.walaupun begitu..alhamdulillah..masih ada kaki..sy gagahkan juga
.
Tahun 2012 br kenal Collagen.tapi x consume..
lagi~mula aktif sejak Jan 14!selepas tahu yang collagen ni bisa diperlukan untuk kekuatan Rawan..consume2x dan alhamdulillah, sy dapat rasakan lutut kiri jadi lebih kuat dari sebelum..walaupun dh lama sy xpi checkup untuk tgk condition lutut...since sy mampu berjalan jauh tanpa rasa sengal dilutut untuk jangka masa
lama..dh ckup syukur sgt...esp masa dukung Faheem..mampu
bertahan lama dan berjalan sambil
mendukung dan menggalas beg
(agak2x dlm 30kg la beban dibawa)..still
steady..lutut xgegau la
kirenye

Alhamdulillah..side effect
lain? Kulit Gebu? haha..kne rasa sendiri la perbezaannye

yang penting, jaga kesihatan sebelum
sakit..inshaaAllah 
Beliau adalah Presidential Master Firdaus, 'datuk' Shaklee yat dalam keluarga besar Shaklee ni.

Kalau anda mengalami masalah seperti beliau, yat sarankan anda mulakan sachet pertama anda dengan Collagen promo hari ini.

Jom yat belanja lagi satu testimoni kesan Collagen Shaklee kepada masalah ligamen lutut terkoyak ye :-)

 Cubalah hari ini, In Sha Allah, anda pasti teruja :-)

019 397 9157
Yat Hayati
Your Trusted Shaklee Distributor
COD Klang . Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

1 comment:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...