Thursday, 24 December 2015

Tebus Point Drypers untuk Abang Dasuki

Hai mommies...

Buat apa time cuti panjang ni? Yat and anak-anak duduk rumah je sebab papa kerja. Walapun public holiday :-)

Okehh.. nak tanya, mommies semua pengguna Drypers tak?? Kalau mommies memang pengguna Drypers, yat nak kongsi dengan anda semua. Nak ajak mommies jadi ahli Drypers Baby Club.

No need to pay okayyy!! Free registration.

Mommies tau tak yang Drypers ni ada sistem point / mata? Alang-alang dah selalu beli kan, apa salahnya terus jadi Ahli Kelab. Sekurang-kurangnya boleh laa tebus apa-apa untuk baby kan?


Yat memang pengguna Drypers sejak Abg Dasuki lagi tau. So, yat memang register la tapi selepas dah ada Adik Darwsih. Agak lewat juga, tapi its ok. Better late than never kan?? :-)

Nampak tak Point yat tu. Sikit jaa..tapi masih ada beberapa bungkus Drypers yang belum sempat nak key in lagi. In Sha Allah, makin bertambah nanti point tu..hehe

Macamana nak REGISTER?

Bagi kawa-kawan yat yang berminat nak jadi sebahagian dari ahli Drypers Baby Club, jom tinggalkan emel anda di ruangan komen. Yat akan invite anda :-)


Hari ni yat dah cuba untuk tebus point yang ada dengan 1 mini pack XXL Drypers untuk Abg Dasuki. Berjaya tauuu... Tunggu parcel je sampai :-)


Siapa pengguna Drypers.. Jom laa jadi ahli.. :-)

019 397 9157
Yat Hayati
Your Trusted Shaklee Distributor
COD Klang || Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia 

No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...