Tuesday, 8 August 2017

Planner Giveaway by Eeca Shyaa

Giveaway pertama cekyat di tahun 2017. Tak salah mencuba kan? Niat asal bukan untuk jadi pemenang tapi cuma untuk manambah kawab blogger.

Tapi kalau dapat planner tu pun best juga kan? Kenang kenangan dari blogger Eeca.. hehe.. Apa-apa pun, bergantung kepada rezeki Allah S.W.T nak bagi.

Bagaimana nak dapatkan planner giveaway by Eeca Shayaa tu?





Tengok syarat-syarat ni ye. Mudah je :-

1. Follow blog Eeca Shyaa.
2. Follow Instagram Eeca Shyaa.
3. Follow Facebook page Xechalogy.
4. Komen mana-mana dua entri yang ada dalam blog ini.
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk "Planner Giveaway by Eeca Shyaa". (please backlink)
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen disini.

Semua syarat wajib dibuat. Mudah je kan? Tak buat pening kepala pun. Hehe. 
Giveaway ini akan berlangsung dari 05/08/2017 hingga 31/08/2017. 
Pemenang hanya seorang sahaja dan akan dipilih melalui Random.org. Result akan diumum pada minggu pertama bulan September jika tidak ada apa-apa halangan. Giveaway ini hanya valid untuk yang tinggal di Malaysia sahaja
***************
So, anda yang baca entry cekyat ni boleh laa ke blog Eeca Shyaa untuk join GA ni ye..
Wish me luck :-) 

3 comments:

  1. gut luck.. singgah sini n follow.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lea, jemput join contest harijadi cekyat ni :-)

      https://mamadasuki.blogspot.my/2017/08/hadiah-percuma-sempena-birthday.html?showComment=1502863031301#c923210055609848832

      Delete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...