Sunday, 13 August 2017

Sulaman Comel Merdeka Contest

Give away lagi..
Yang ni Give away kedua cekyat join. Kalau ada rezeki, ada laa kan. Hadiah pun best juga tau.

Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGER yang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.

  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel

Contest ni akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 01 OGOS - 31 OGOS 2017.

Tujuan utama cekyat join GA ni bukan apa, just nak tambah kenalan di kalangan blogger sahaja.

Bertambah laa kawan cekyat nanti.

Jom kawan-kawan yang baca entry GA ni, kalau nak join KLIK je banner kat bawah tu ye.

https://sulamancomelkaknoor.blogspot.my/2017/07/sulaman-comel-merdeka-contest.html

4 comments:

  1. jalan2 dari contest yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia liana.. salam kenal. ;-)

      Delete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...