Thursday, 14 December 2017

Shaklee Baby: Produk Rebutan Ramai

Sejak ada baby Auji ni, selalu cekyat servey produk bayi yang natural dan mesra alam. Yang sesuai untuk kulit lembut baby yang sangat-sangat comel tu.

Dan, alhamdulillah bila Shaklee sudah ada produk bayi yang dikenali sebagai Set Shaklee Baby. Ini produk baru tau. Masa zaman Darwish, produk ni belum ada lagi. Tapi 3 tahun kemudian semasa zaman baby Auji, Shaklee dah keluarkan Set Shaklee Baby ni.



Apa yang best tentang Set Shaklee Baby ini ialah, ianya mengandungi 3 item dalam 1 set:-

💟Gentle Wash
💟Soothing Lotion
💟Massage Oil


Apa kelebihan produk ini yang membuatkan ianya menjadi rebutan ramai ibu bapa?
Diantaranya ialah:-
1.Produk ini diformulasi TANPA 7 bahan yang memurdarat pada bayi kita
2. Ia telah dihasilkan dari bahan semula jadi dan organik dan diuji secara klinikal + pakar pediatrik


Jom kenali setiap satu item di dalam set Shaklee Baby ini.

Set Shaklee Baby ni telah launch pada penghujung November 2017 ye. Cuma cekyat je lambat nak update kat sini.

Harga??

Owh ye, lupa pula nak bagitau harga nya. Set Shaklee Baby ini tahan lama penggunaannya tau. Sebab ianya dalam bentuk liquid yang pekat, jadi hanya beberapa titik sahaja sudah memadai. Menjimatkan tak?

Harga Runcit 1 Set Shaklee Baby ini ialah RM381.60. Untuk masa sekarang ini, Shaklee menghargai anda dengan memberikan FREE travelling toileteries bag + FREE tuala mikrofiber yang sangat gebu bagi setiap pembelian Set Shaklee Baby.

 

Sekiranya, anda nak Set Shaklee Baby dengan harga lagi murah dan menjimatkan wang anda, Cekyat boleh bantu anda dengan hanya register sebagai ahli shaklee sahaja. Penjimatan bagi setiap produk antara 10-15%. Belum masuk lagi cash rebate atau dikenali sebagai bonus.

Baca di sini untuk info lebih lanjut:-
  1. Harga Murah & Jimat dengan menjadi Ahli Shaklee
Lets booking and make payment now!!

Cekyat Shaklee
Pengedar Shaklee Berdaftar sejak 2012
019.397.9157
COD Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia 

2 comments:

  1. Best tak baby auji pakai cekyat ? 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabungan belum cukup lg ni ciklaili..hehe
      tp rata2 bagi feedback, BESTTT.. tu yg xsabar ni...

      Delete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YouTube D'hayati

Loading...