Friday, 12 January 2018

Sijil Halal Shaklee 2018

Berita gembira buat anda semua. Sini cekyat kongsi dengan anda Sijil Halal Shaklee yang terkini untuk rujukan dan makluman anda.


Semoga perkongsian cekyat mengenai Sijil Halal Shaklee 2018 dapat membantu mengurangkan was-was dan persoalan anda berhubung status halal suplemen kegemaran ramai ini.

Wednesday, 3 January 2018

Promo Januari 2018: Omega Guard dan Vita-Lea for Kids

Apa item promo tahun baru ni ye? Sini cekyat kongsikan.

Shaklee Malaysia sediakan promo yang best sekali untuk anda sempena tahun baru dan juga musim persekolahan yang baru bermula.

Item Pertama: Omega Guard Shaklee

Spesifikasi: 90biji / botol

Tahap ketahanan penggunaan: 90 hari (sekiranya mengambil 1 biji setiap hari)

Harga runcit: RM136.25


Tapi, dengan pembelian 3 botol omega guard Shaklee pada bulan Januari 2018 ini anda layak mendapat 5% diskaun.

Berlaku penjimatan di situ dengan potongan 5%. Sudah pasti anda akan rasai perbezaan harga sekiranya anda merebut peluang keemasan ini.


Item kedua: Vita-Lea for Kids

Spesifikasi: 60biji / botol

Tahap ketahanan penggunaan: 60 hari (sekiranya mengambil 1 biji setiap hari)

Harga runcit: RM111.25


Ini lagi best. Beli 4 pada harga 3 unit. Dalam bahasa mudah, beli 3 botol percuma 1 botol. Haa, jimat tak?

Sekiranya anda ingin mendapatkan harga DN (DN Price), anda perlu mendaftar sebagai ahli atau pengedar sah Shaklee terlebih dahulu.

Untuk menjadi ahli / pengedar Shaklee, cekyat boleh bantu anda. Rujuk link ini untuk berdaftar ye.

Lets booking and make payment now!!

Cekyat Shaklee
Pengedar Shaklee Berdaftar sejak 2012
019.397.9157
COD Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia 

Tuesday, 2 January 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Masih belum terlewat lagi kan untuk cekyat ucapkan selamat tahun baru 2018 untuk semua.


Lambat cekyat ucapkan kan?

Wishlist kawan kawan untuk tahun baru ni apa ye? Ce share kat komen kat bawab tu. 😊

Wishlist a.k.a azam tahun baru cekyat ialah:-

1) update blog / kedai online cekyat sekurang kurangnya sekali sehari.

2) cantikan blog untuk lebih rajin update

3) terus banyakan perkongsian berkaitan kesihatan, kecantikan dan resepi untuk kebaikan bersama.

Itu je yang cekyat nak untuk blog cekyat pada tahun ini.

Anda macamana??

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...